maistiainen kalanruotoa

IMG_8949.jpg

 

avasin lauantain ratoksi työmaalla yhden lattiapaketin ja ladoin pienen tilkun kalanruotoa malliksi. 

jos materiaan ylipäätään voi kovin voimakkaita tunteita kokea, niin nyt ollaan kyllä hyvin lähellä moista. talon tuleva lattia* on aivan äärettömän kaunis. niin kaunis, etten millään olisi hennonut purkaa mallipaloja takaisin laatikkoonsa. 

puu lattiamateriaalina oli ehdottomasti oikea valinta alkuperäisten betonilattiahaaveiden sijasta. ikkunoista avartuva luonto sointuu niin saumattomasti saarnen vaaleaan puupintaan, ettei mikään muu vaihtoehto takuulla olisi luonut yhtä vaikuttavaa lopputulosta. 

olen myös hyvin mielissäni päätöksestä pitää kalanruoto ainoastaan ruokailutilan, keittiön ja olohuoneen kruununa. muuhun taloon tulee samaa materiaalia, mutta perinteisellä ladonnalla ja pidemmästä tavarasta. 

 

* yhteistyössä Timberwise, tuotteesta saatu alennusta 

IMG_9100 (1).jpg

IMG_9101 (1).jpg

IMG_9102 (1).jpg

IMG_9103 (1).jpg

koti sisustus
Kommentit (2)
  1. ihana lattia! selailin blogiasi lounaalla ja törmäsin tähän postaukseen http://www.lily.fi/blogit/lainahoyhenissa/enemman-itsesta. muistatko mistä nuo ruskeat maiharit on peräisin?

    1. Hei Emma, kengät ovat Timberlandin perus maiharit – kastanjanruskeina tosin 🙂 Ostin muutama vuosi takaperin Italiasta. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *