makuhuoneen peilinurkkaus

lainahöyhenissä

 

makuhuoneen suuri peili on pitkään kaivannut joko maalia karmeihinsa, tai vaihtoehtoisesti tyysti uuden korvaajan tilalleen. päädyin kuitenkin ensimmäisenä vaihtoehtona maalaamaan kellastuneet karmit samaan puhtaan valkoiseen sävyyn seinän ja kattolistojen kansssa, ja lopputuloksesta tuli oikeinkin tyydyttävä.

alkujaan Ruotsista Suomeen kulkeutunut uljas mahalipasto on huudettu Kintauden kylähuutokaupasta, ja on ensimmäinen vartavasten tähän asuntoon hankittu huonekalu. lipasto kuuluu myös niihin huonekaluihin, joita olen vähän väliä vaihtamassa modernimpaan - kunnes taas unohdan koko ajatuksen. onneksi uudistusta kaipaavan sisustuspuuskat tulevat nykyään pikkaisen väljempään tahtiin kuin ennen.

 ihanaa viikonloppua xx

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvää viikonloppua sinnekkin! (Kaikesta harmituksesta ja suunnitelmien peruuntumisesta huolimatta). Vertaistukena voin todeta, että kotiuduimme eilen himokselta ja koko reissun ajan joku jengistä oli kipeänä, todennäköisimmin influenssassa. Neljän ajotunnin ajomatkat suuntaansa eivät tuntuneet ainakaan jälkeenpäin ajateltuna hyvältä idealta:DD

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos tsempistä. Tämä 6. päivä sängyssä tuntuu jo aivan sietämättömältä mutta ei tässä auta kun potea pois :(  kai tälläkin on joku kiero tarkoituksensa etten pääse reissuun mukaan.

 

EricaK
EricaK

Tuo lipasto on upea, ehkä ne puheet sen vaihtamisesta ovat vaan kuumehourailuja! :)

Nannas (Ei varmistettu)

Nää kuvat ja teidän koti. LOVE. :)

Oletko muuten ollut tyytyväinen kaikkiin tekemiinne ratkaisuihin kodin suhteen? Tekisitkö kenties jotain nyt toisin? Viittaan lähinnä isompiin ratkaisuihin kuten keittiö, lattian väriin jne. :) Kiva olisi kuulla kun itsellä juuri valintojen vaikeus tällä hetkellä.

P.S. Ne pannuleivät, Ah! Ei parempaa. :)

Piret
lainahöyhenissä

Voi kiitos ihana!! 

No nyt kun kysyit, niin ainoa asia, minkä tekisin kodissamme toisin, on keittiön työtason valinta. Tahdoin alunperinkin valkean marmoritason, mutta sitä ei kuulemma saanut työtasoon, kun on niin huokoinen materiaali, että kellastuu ikävästi vuosien saatossa. Nyt marmoritasoja kuitenkin näkyy siellä sun täällä. 

Valitsemamme musta kivitaso on järjettömän työläs pitää puhtaana. Pienikin vesipisara kuivuu tahraksi, ja taso on muutenkin sanalla sanoen ärsyttävä :) 

Eli työtason pitäisin vaaleana ehdottomasti. 

Vmaria (Ei varmistettu)

Voi tuo lipasto on aivan ihana! Juuri täydellinen :) kovasti tsemppiä influenssaan!

Kommentoi