makuhuoneen peilinurkkaus

IMG_0720-001.JPG

 

makuhuoneen suuri peili on pitkään kaivannut joko maalia karmeihinsa, tai vaihtoehtoisesti tyysti uuden korvaajan tilalleen. päädyin kuitenkin ensimmäisenä vaihtoehtona maalaamaan kellastuneet karmit samaan puhtaan valkoiseen sävyyn seinän ja kattolistojen kansssa, ja lopputuloksesta tuli oikeinkin tyydyttävä.

alkujaan Ruotsista Suomeen kulkeutunut uljas mahalipasto on huudettu Kintauden kylähuutokaupasta, ja on ensimmäinen vartavasten tähän asuntoon hankittu huonekalu. lipasto kuuluu myös niihin huonekaluihin, joita olen vähän väliä vaihtamassa modernimpaan – kunnes taas unohdan koko ajatuksen. onneksi uudistusta kaipaavan sisustuspuuskat tulevat nykyään pikkaisen väljempään tahtiin kuin ennen.

 ihanaa viikonloppua xx

 

 

IMG_0718-001.JPG

IMG_0721.JPG

Kommentit (6)
 1. Voi tuo lipasto on aivan ihana! Juuri täydellinen 🙂 kovasti tsemppiä influenssaan!

 2. Nää kuvat ja teidän koti. LOVE. 🙂

  Oletko muuten ollut tyytyväinen kaikkiin tekemiinne ratkaisuihin kodin suhteen? Tekisitkö kenties jotain nyt toisin? Viittaan lähinnä isompiin ratkaisuihin kuten keittiö, lattian väriin jne. 🙂 Kiva olisi kuulla kun itsellä juuri valintojen vaikeus tällä hetkellä.

  P.S. Ne pannuleivät, Ah! Ei parempaa. 🙂

  1. Voi kiitos ihana!! 

   No nyt kun kysyit, niin ainoa asia, minkä tekisin kodissamme toisin, on keittiön työtason valinta. Tahdoin alunperinkin valkean marmoritason, mutta sitä ei kuulemma saanut työtasoon, kun on niin huokoinen materiaali, että kellastuu ikävästi vuosien saatossa. Nyt marmoritasoja kuitenkin näkyy siellä sun täällä. 

   Valitsemamme musta kivitaso on järjettömän työläs pitää puhtaana. Pienikin vesipisara kuivuu tahraksi, ja taso on muutenkin sanalla sanoen ärsyttävä 🙂 

   Eli työtason pitäisin vaaleana ehdottomasti. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *