makuuhuoneen spa kylpyhuone

lainahöyhenissä

 

tuntuu hurjalta että pitkään rakenteilla olleet tilat alkavat olla viimeistelyjä myöten valmiita. 

päämakuuhuoneen välittömässä yhteydessä oleva spa- kylpyhuone aiheutti valtavasti pohjaratkaisun kanssa puljaamista projektin alkumetreillä. tilaan haluttiin avara tunnelma, mikä edellytti tarvittavien neliöiden nipistämistä muualta, ja toisaalta taas tilankäytön hiomisen millilleen fiksuksi.

nyt kun kylpyhuone on valmis, tuntuu se todella ilmavalta - mitä tilantuntua valtaisa seinäpeili vaan lisää entisestään. 

valmista kokonaisuutta arvioidessa on vähintäänkin huojentunut olo kun makuhuoneen - kylpyhuoneen - vaatehuoneen ja kodinhoitohuoneen vieriviereen yhdistäminen onnistui saumattomasti ja kauniisti.  

tilan avaruuden lisäksi minulle oli tärkeää, että kylpyhuoneeseen asennetut kaikki kolme piiloasennushanaa, saatiin asennettua ilman ylimääräisiä, usein esim. seinä wc- istuinten kohdalla toteutettuja seinästä ulkonevia kotelointeja - mitkä usein naamioidaan tarkoituksenmukaisiksi "hyllyiksi". en pidä ylimääräisitä levikkeistä, enkä upotuksista, ja halusin pitää tilan seinät suorina ja yksinkertaisina. tämän toteutuminen vaati asian tarkan huomioimisen jo pohjaratkaisua hiottaessa, mikä tuli itselle yllätyksenä.  seiniin oli jätettävä tarpeeksi tilaa piiloasennushanojen koteloinnille, jotta turhilta seinäpinnasta ulonevilta koteloinneilta vältyttäisiin. 

suihkun ja wc- istuimen välistä uupuu vielä mittojen mukaan teetetty saranallinen lasiovi roiskeiden minimoimiseksi, mutta muuten kaunis tila on vihdoin kylpyvalmis. 

 

aiemmat talopostaukset löydät  tämän linkin takaa -  tarkempia materiaalitietoja taas löytyy täältä. 

* laatoista ja vesikalusteista saatu alennusta yhteistyössä Laatta Leevi Oy 

 

Kommentit

Tiina / Design Wash (Ei varmistettu) http://designwash.net

Älyttömän nättiä! Tuo yksinkertaisuus on silmiä hivelevää. Ja myös tosi toimivalta vaikuttaa.

Minnea
Minnean muruja

Upea! Niin veistoksellinen ja simppeli! Tää on kyllä ihan täydellinen valoisa spakylppäri!

Niin kaunista! Kiitos kun laitoit materiaalitiedot tuolla aikaisemmin. Ollaan laattoja valitsemassa ja tuo betontech on ollut vahva ehdokas. Se, että laatta näyttää sulla noin upealta vain vahvisti mielipidettäni.

Piret
lainahöyhenissä

Ilo olla avuksi - laattavalinnat olivat ehkä kaikista haastavimmat joten tiedän mistä puhut. Mulla oli lopussa 5 sävyltään lähes identtistä laattaa mallattavana mutta tässä laatassa voiton vei se, että se on tasasävyinen läpi laatan. Yhtään reunoille tummeneva/vaaleneva tekee seinälle ruutuefektin mitä en missään nimessä halunnut :)

iidis
Varpain jaloin

Tosi kaunis.

Mil (Ei varmistettu)

Hei,
Aivan upean ihana kylpyhuone! :) Ja koko talo muutenkin!
Oisin kysynyt, että minkä niminen on tuo allaskaappi? Ihana tuo kakslaatikkoratkaisu ”horisontaalisesti”.
Ootan myös innolla käyttökokemuksia Bora-liesituulettimesta. Olen sitä jo sillä silmällä katsoen katsonu pidemmän aikaa tulevaa taloamme varten (onko se todellakin niin vähä-ääninen, imeekö niin hyvin jne.)

Piret
lainahöyhenissä

Hei Mil, 

allaskaappi on Charmian mallistoa (Kalustetukusta) ja ovet 1 % valkaistua aitoa koivuviilua. Kalusteessa on lisäksi erikoispitkä Meri valumarmoriallas, mikä on myös Kalustetukun kautta tilattu :) 

Noraa (Ei varmistettu)

Näyttää upealta!
Olisin kysynyt, että mistä tuo pyöreän muotoinen marmori alusta on hankittu? Joka näkyy postauksessa tason päällä?
Olen etsinyt pitkään samanlaista alustaa omaan kylpyhuoneeseen :)

Piret
lainahöyhenissä

Pyöreä marmoritarjotin on Etsystä, taisi löytyä hakusanalla ’round marble tray’ :) 

Lumos

Silmiä hivelevän kaunista!

UllaM (Ei varmistettu)

Hei,

todella levollinen ja kaunis tunnelma!
Minkä merkkinen kylpyhuoneen allastaso on?

Piret
lainahöyhenissä

Kalustetukusta tilattu, Charmian mallistoa. Tarkemmin kirjoitin tuohon ylemmäs :) 

ev (Ei varmistettu)

Hei, minkälainen valaistus sulla on täällä? Onko peilin yhteydessä esim. valaistusta?

Piret
lainahöyhenissä

Hei katossa on kaksi led- valaisinta, lisäksi allaskalusteen pohjassa on led- nauha, ja peilin yläreunassa led-nauha. Eli yhteensä 3 eri valolähdettä joissa jokaisessa omat katkaisimet. 

ev (Ei varmistettu)

Okei, kiitos :) vielä kysyisin, että miten se led-nauha on kiinnitetty? Eli onko se siis ylöspäin ja onko se jonkun alumiiniprofiilin sisällä tms? Mietin siis itse juuri valaistusta kylpyhuoneeseen ja samantapainen peilisysteemi meillä :)

Kommentoi