makuuhuoneen spa kylpyhuone

C07D8B26-7CF1-42A5-A4D3-6A97D443F019.jpg

 

tuntuu hurjalta että pitkään rakenteilla olleet tilat alkavat olla viimeistelyjä myöten valmiita. 

päämakuuhuoneen välittömässä yhteydessä oleva spa- kylpyhuone aiheutti valtavasti pohjaratkaisun kanssa puljaamista projektin alkumetreillä. tilaan haluttiin avara tunnelma, mikä edellytti tarvittavien neliöiden nipistämistä muualta, ja toisaalta taas tilankäytön hiomisen millilleen fiksuksi.

nyt kun kylpyhuone on valmis, tuntuu se todella ilmavalta – mitä tilantuntua valtaisa seinäpeili vaan lisää entisestään. 

valmista kokonaisuutta arvioidessa on vähintäänkin huojentunut olo kun makuhuoneen – kylpyhuoneen – vaatehuoneen ja kodinhoitohuoneen vieriviereen yhdistäminen onnistui saumattomasti ja kauniisti.  

tilan avaruuden lisäksi minulle oli tärkeää, että kylpyhuoneeseen asennetut kaikki kolme piiloasennushanaa, saatiin asennettua ilman ylimääräisiä, usein esim. seinä wc- istuinten kohdalla toteutettuja seinästä ulkonevia kotelointeja – mitkä usein naamioidaan tarkoituksenmukaisiksi ”hyllyiksi”. en pidä ylimääräisitä levikkeistä, enkä upotuksista, ja halusin pitää tilan seinät suorina ja yksinkertaisina. tämän toteutuminen vaati asian tarkan huomioimisen jo pohjaratkaisua hiottaessa, mikä tuli itselle yllätyksenä.  seiniin oli jätettävä tarpeeksi tilaa piiloasennushanojen koteloinnille, jotta turhilta seinäpinnasta ulonevilta koteloinneilta vältyttäisiin. 

suihkun ja wc- istuimen välistä uupuu vielä mittojen mukaan teetetty saranallinen lasiovi roiskeiden minimoimiseksi, mutta muuten kaunis tila on vihdoin kylpyvalmis. 

 

aiemmat talopostaukset löydät  tämän linkin takaa –  tarkempia materiaalitietoja taas löytyy täältä. 

* laatoista ja vesikalusteista saatu alennusta yhteistyössä Laatta Leevi Oy 

 

2D2BDD2F-AF93-42BF-9ABF-97D79AD96A08.jpg

6DDE3371-7C8F-4F2D-9A8B-5D4C922D999E.jpg

26C6FCD7-D926-4A6E-AB9D-A3DD22824669.jpg

97FDF41C-D514-416D-BAEC-B9AE57882648.jpg

koti sisustus
Kommentit (16)
  1. Moikka! Onko sulla led nauha tuossa peilissä kiinnitetty miten? osoittaako valo ylöspäin? Itsellä mietinnässä tuollainen peili vessaan, mutta en haluaisi peilin ja seinän väliin rakoa ja haluaisin valon piiloon niin kiinnostaa tuo sun ratkaisu 🙂

  2. Hei, minkälainen valaistus sulla on täällä? Onko peilin yhteydessä esim. valaistusta?

    1. Hei katossa on kaksi led- valaisinta, lisäksi allaskalusteen pohjassa on led- nauha, ja peilin yläreunassa led-nauha. Eli yhteensä 3 eri valolähdettä joissa jokaisessa omat katkaisimet. 

      1. Okei, kiitos 🙂 vielä kysyisin, että miten se led-nauha on kiinnitetty? Eli onko se siis ylöspäin ja onko se jonkun alumiiniprofiilin sisällä tms? Mietin siis itse juuri valaistusta kylpyhuoneeseen ja samantapainen peilisysteemi meillä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *