Marc by Marc Jacobs giveaway

KEITTIÖ8.jpg

KEITTIÖ7.jpg

yhteistyössä, Perkko Oy

juhuuu tyypit – nyt on nannaa jaossa.

valitsin nimittäin myös yhden kellon Marc by Marc Jacobsin mallistosta lahjoitettavaksi  jollekulle onnekkaalle lukijalleni. valinnanvarana oli koko Perkko Oy:n maahantuoma MBMJ- mallisto, joten valinta ei ollut ihan mikään piece of cake.

hartaan pohdiskelun jälkeen päädyin viimein valitsemaan kellomallin, joka mukailee eniten omia mieltymyksiäni, ollen myös ajaton ja tarpeeksi klassinen.

ja tadaa. tässä se tulee:

Marc by Marc Jacobs, Chronograph MBM3100. 

 

MarcByMarcJacobs_MBM3100_NA.jpg

 

osallistumisohjeet:

osallistu mallin MBM3100 arvontaan jättämällä terveisesi tämän postauksen kommentiboksiin – lisää myös jokin  peruste sille, MIKSI juuri SINUN tulisi tämä kaunotar saada. siinä kaikki. syy voi olla mitä ikinä – täydellinen aloitus vuodelle 2014, itsensä palkitseminen, unelmien täyttymys you name it. kunhan pistät parastasi.

jätäthän kommenttisi mieluiten sähköpostiosoitteen, instagram profiilitietojen tai muun yhteystiedon kera, jotta saan tarvittaessa yhteyden Sinuun.

osallistumisaika päättyy lauantaina 18.1. klo 12.00.  OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT. 

tsemppiä hulluna.

Kommentit (271)
  1. Arkikelloni on mitään sanomaton. Ikinä minulla ei ole ollut näyttävän näköistä kelloa. Ja vielä kun kyseesssä on lempisuunnittelijani kello! Aijai, miten hienosti se sopisikaan saman suunnittelijan laukun pariksi, jota kannan mukanani jokapäivä.

  2. ninjaniinan
    18.1.2014, 16:10

    Hei! Olisin niiiin iloinen jos tämän kellon saisin! Olen aina halunnut jonkun hyvän, kauniin ja luotettavan kellon joka sopisi kaikkeen! Varsinkin töissä on inhottavaa kun ei tiedä tarkkaa kellonaikaa. Jokaisen koneen kello kun näyttää eri aikaa ja seinäkellosta ei tiedä missä maailmoissa se liikkuu. Minulla on yksi halpa kello, joka juuri meni rikki ja nyt kun näin tämän postauksesi, ajattelin että tämä on merkki! 😀 Kello on niiiin kaunis ja ihana! Olisi paljon käyttöä 😉 lisäksi sain juuri otettua kaikki viisaudenhampaat pois ja on sellainen olo että nyt olisi kiva saada joku lohdutus siitä kivusta! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *