master closet

dsc05858.jpg

dsc05864_0.jpg

dsc05871_1.jpg

 

AH täydellisyyttä. kyllä etsivä löytää ja hätä keinot keksii ja sitä rataa. 

olen etsinyt täydellisen kapeaa, siroa, korkeaa, runsasta ja ehdottoman antiikkista kaappia vierashuoneeseen pienen ikuisuuden. huutokauppojen kaapit eivät olleet tarpeeksi upeita, kirppareilla ei ollut lainkaan tarjontaa ja kotikaupungin muutama antiikkiliike tarjosi vain puolivillaisia vaihtoehtoja. ei kelvannut. mikään. 

ystäväni vinkkasi Lahdessa olevasta Antiikkitukusta, jossa hinnat ei kuulemma hivo pilviä toisin kuin pääkaupunkiseudulla yleensä. olin hieman skeptinen ainakin hintojen puolesta, mutta jouduinpa toteamaan olevani väärässä – täydellinen kaappi löytyi välittömästi nettikuvien ensiselauksella ja hinnastakin päästiin nopeasti sopimukseen. 

oikein naurattaa miten olen onnistunut missaaman tuon paikan, vaikka se joka kerta helsinkiin ajaessa osuu silmiin moottoritien kupeessa. suurin osa antiikista noudetaan  Ranskasta ja Belgiasta, ja valikoima on käsittämättömän laaja – jättimäisistä kattokruunuja, käsinsolmittuja mattoja, käsin veistettyjä huonekaluja ja omaperäistä sisustustavaraa. 

kannustan visiteeraamaan. ja ihan suosiolla peräkärryn kanssa. 

translation// found this amazing antique wardrobe from an antique store in lahti. visit their website for more beauties. 

 

dsc05873.jpg

dsc05863.jpg

 

 

koti sisustus
Kommentit (10)
  1. Ihana blogi sulla on (: Mun unwiseblogi.blogspot.com/

  2. Superkaunis kaappi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *