matkamuistoja

kuva 1-11.JPG

kuva 2-12.JPG

kuva 3-2.JPG

kuva-297.JPG

kuva 4-1.JPG

kuva-299.JPG

 

ihania ihania kuvamuistoja taannoiselta kanarian lomalta.

vaikka lomalla tuntuu nykyään aina siltä, että kamera puhelin on nyrkissä koko ajan valokuvavalmiudessa, ei kuvia siltikään ole koskaan tarpeeksi. valoisia lomakuvia kun jaksaisi pimeänä vuodenaikana katsoa aina vaan uudestaan ja uudestaan samperinmoisella tarmolla.

nämä olivat ehkä vimoiset otokset puhelimen uumenista, joita en ollut vielä sen kummemmin rekisteröinyt. olisiko se sitten niin, että kun vanhat lomakuvat alkaa olemaan läpikoluttuja, saa alkaa suunnittelemaan uutta matkaa? Si !

translation// vacation pics from our week in Canary Islands.

Kommentit (4)
 1. Sulla on tuossa soppailukuvassa tuollainen neuletakki, näenkö oikein et siinä on tuollaista ”röhelöä”? Olen metsästänyt vastaavaa jonkun aikaa ja aika monen liikkeen jälkeen olen melkein valmis luovuttamaan. Vai vieläkö on toivon kipinää,,,?

  1. kyseessä on itse parantelemani neulepaita – eli olen lisännyt tuon ”röhelön” tai pikemminkin mokkahapsut itse. ohjeet löytyy heinäkuun -13 Trendistä 🙂 lisäkuvia paidasta tämän linkin kautta

   http://www.lily.fi/blogit/lainahoyhenissa/trendi-july

   1. eiei. ei nuo mokkahapsut, vaan tuo musta neuletakki? 😀

    1. Ah no niin just 😀 neuletakki on IHANA ja lindexiltä juuri ennen reissua ostettu eli luulisi vielä löytyvän kaupoista? 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *