menestystä kouluradalta

lainahöyhenissä

 

kilpailimme viikonloppuna Ypäjä Yön kanssa jälleen kouluratsastuksessa. 

toisissa yhteisissä - ja henkilökohtaisesti toisissa koskaan - koulukisoissa luotin jo edellistä kertaa enemmän itseeni, ja pystyin ratsastamaan paljon rennomman ja laadukkaamman suorituksen. hienolla 66,477%:n tuloksella ylsimme Yön kanssa kovassa sakissa  3. sijalle Helppo B luokassa. 

toisen luokan debyytti Helppo A:ssa, oli ihan kelvollinen suoritus sekin muutamalla harmillisella askelrikolla. tuomareilta saimme paljon kannustavaa palautetta ja  61.146% tulosta on tästä hieno lähteä petraamaan tulevalla kaudella. 

kuvien auvoisista hymyistä on nähtävissä koko naisvaltaisen hevostiimimme riemu päivän saavutuksia, ja upeasti suoriutunutta hevosta kohtaan. 

kuvat// Terni Nurmi & Henskun valokuvaus

 

Kommentit

Sea (Ei varmistettu)

Onnea menestyksestä, upeen näkösiä ootte! Toiveena olis postaus sun heppahistoriasta!

Piret
lainahöyhenissä

No ratsastushistoriastani on pitänyt kirjoittaa jo iät ja ajat, ja täälläkin olen sellaista lupaillut moneen kertaan. Tämä tulee vielä, tarvitsen vain muuttolaatikoihin haudatut vanhat kuva-albumit että saan kuvitustakin tekstin kaveriksi :)

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

NIIN KAUNIS (molemmat, mutta erityisesti sinä) !!

Tulee niin ikävä hevosharrastusta, tällä hetkellä ei rahatilanne, aika ja lokaatio oikeen täsmää. Mutta on se ihan parasta.

Kommentoi