menestystä kouluradalta

IMG_8225.JPG

 

kilpailimme viikonloppuna Ypäjä Yön kanssa jälleen kouluratsastuksessa. 

toisissa yhteisissä – ja henkilökohtaisesti toisissa koskaan – koulukisoissa luotin jo edellistä kertaa enemmän itseeni, ja pystyin ratsastamaan paljon rennomman ja laadukkaamman suorituksen. hienolla 66,477%:n tuloksella ylsimme Yön kanssa kovassa sakissa  3. sijalle Helppo B luokassa. 

toisen luokan debyytti Helppo A:ssa, oli ihan kelvollinen suoritus sekin muutamalla harmillisella askelrikolla. tuomareilta saimme paljon kannustavaa palautetta ja  61.146% tulosta on tästä hieno lähteä petraamaan tulevalla kaudella. 

kuvien auvoisista hymyistä on nähtävissä koko naisvaltaisen hevostiimimme riemu päivän saavutuksia, ja upeasti suoriutunutta hevosta kohtaan. 

kuvat// Terni Nurmi & Henskun valokuvaus

 

IMG_8229.JPG

IMG_8227.JPG

IMG_8256.JPG

IMG_8258.JPG

Kommentit (3)
  1. Maria/Dejiss
    30.9.2017, 19:56

    NIIN KAUNIS (molemmat, mutta erityisesti sinä) !!

    Tulee niin ikävä hevosharrastusta, tällä hetkellä ei rahatilanne, aika ja lokaatio oikeen täsmää. Mutta on se ihan parasta.

  2. No ratsastushistoriastani on pitänyt kirjoittaa jo iät ja ajat, ja täälläkin olen sellaista lupaillut moneen kertaan. Tämä tulee vielä, tarvitsen vain muuttolaatikoihin haudatut vanhat kuva-albumit että saan kuvitustakin tekstin kaveriksi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *