mielessä juuri nyt

Kuvakaappaukset41.jpg

 

kevään lähestyessä on mieli alkanut pitkän, yksinomaan sisustukseen ja taloprojektiin orientoituneen, ajanjakson jälkeen harhailemaan pitkästä aikaa taas pukeutumiseen. tuntuu, että olen kuluneen vuoden käyttänyt neljää vaatetta – en siis asua, ihan vaan vaatetta. kaikki mustia. enemmän ja vähemmän nukkaisia.

varovasti lähden liikkeelle tosin. en omaa suoraan sanoen hajuakaan tulevan kevään trendeistä. en ole seurannut aihepiiriä lain. en blogeista, enkä liioin lehdistäkään. ei sillä että trendit, muutamalla denim poikkeuksella rikastettuun, ikimustaan garderobiini suuresti edes vaikuttaisi. 

yksi on varmaa. tahdon vihdoin löytää konstailemattoman, minimalistisen ja perhmeänahkaisen, mustan repun itselleni. kuvan Unihandmaden reppu liippaa läheltä jo. luotan edelleen myös kultaisten asusteiden, etenkin korvakorujen voimaan – veistokselliset korut antavat ihanasti ryhtiä mustiin asuihin.

tänä vuonna panostan myös oikeasti ihooni. kävin kosmetologilla kuulemassa ihoni tarpeista, ja  pintakuiva ihoni kaipaa huutavasti kosteutusta ja aiempa parempaa huolenpitoa. kosmetologin suosittelema päivävoide on jo käytössä mutta kosteuttava ihoöljy on seuraava hankinta.  Evolven tuhkimoöljy saattaisi hyvinkin olla etsimäni tuote.

sisustusasioissa mielessä on makuuhuoneiden verhovalinnat sekä aina ajankohtaiset kauniit valaisimet. Allied Makerin Contour Wall Lamp hivelee silmää, muttei todellakaan budjettia – muotokieleltään yhteneviä valaisimia voi onneksi etsiä myös vintagetarjonnasta. 

viherhullu minussa sen sijaan odotta leutoja kelejä hyvin erityisestä syystä. ystäväni on luvannut minulle heidän ikivanhan, lähes kolmimetrisen, peikonlehtensä! on liian suuri kotiinsa ja alkanut käymään riesaksi – ja minulle, jättiläis monstera on täydellinen kruununjalokivi olohuoneeni viidakkoon. kasvin kuljettaminen sen sijaan tuottaa hivenen ongelmia, enkä tahdo pakkasen tuomaa paleltumisriskiä uhmata. operaatio monstera siis odotta vielä hetken toteutumistaan. 

muoti trendit
Kommentit (2)
  1. Minulla on ollut noin puolenvuoden ajan enemmän ja vähemmän käytössä (riippuen ihoni tilanteesta) tuo evolven öljy ja on kyllä hyvä! Itsellä on atooppinen iho, joka näistä pakkasista ei pidä sitten ollenkaan. Olen nyt aina iltaisin lisännyt noin 4 tippaa öljyä kasvovoiteeni sekaan ja se todella t o i m i i ! Ei kuivia läiskiä ihossa tänä talvena! Vahva suositus! 🙂

    1. Oi kiitos tästä! Taidan laittaa tämän siis tilaukseen, sen verta hyvältä kuulostaa 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *