mokkahimo

AVScrollView 20.10.2015 120009.jpg

MTMzNzcxNDQxMTY5NTA4OTk1.jpg

 

kärks. täydellisen jumalaiset mokkahousut helkkari sentään.

kävin kurkkaamassa Balmain X H&M collectionin kokonaisuudessaan, ja mallisto oli yleissilmäykseltä upea. paljon kultaa ja kirjailuja, viimeistä piirtoa myöten harkittuja leikkauksia, hulppeita materiaaleja kuten villaa, nahkaa ja mulperisilkkiä sekä pikkumekkoja, jotka oletettavasti istuvat kuin hanska.

mutta yksi nousi kirkkaasti ylitse muiden – nämä mokkahousut. tumma smaragdin- ja metsänvihreän risteymä on värinä  t ä y d e l l i n e n. ja byysat näyttävät muutenkin siltä, että taipuvat toki juhlaan, mutta näyttävät sikahyvältä sotkunutturan ja rennon teepaidan kanssa. eli täydelliset käyttöhousut, jotka tihkuvat seksiä.

nämä on saatava.

Kommentit (6)
  1. Heittomerkin pitää olla siinä kohdassa, josta on jätetty kirjaimia pois: Love ’em.

    1. No piru. kiitos viilauksesta, nytpä olen viisaampi.

  2. Ooh!! Ehdottomasti pakkosaada -kategoriaan! Osaatko sanoa koska HM suomen sivuille päivittyy eurohinnat? Saahan noista dollarihinnoista osviittaa tieten.. Mallisto on kyllä selkeästi aikaisempia yhteistyömallistoja hintavampi, mielenkiintoista nähdä onko laatu sen mukainen. Tai mitä sanoisit materiaaleista jos olet jo päässyt näitä hypistelemään?

    1. En ole päässyt hypistelemään, mutta sana on kiirinyt, että laatu ja viimeistely lähentelee Couture-mallistojen tasoa. Korkeahkot hinnat pisti itselläkin silmään, mutta äärimmäisen laadukkaat materiaalit ja huikea työnjälki antaa odottaa, että tässä on nyt todella käyttöä ja aikaa kestävä yhteistyömallisto.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *