morning

kuva(221)-001.JPG

kuva(220).JPG

kuva(222).JPG

kuva(170).JPG

kuva(218)-001.JPG

 

aamut. pitkät ja laiskat aamut. jopa kiireiset arkiaamut. ehdotonta herkkua.

hyvät unet, aamulenkki ja terveellinen aamiainen – pyhä kolminaisuus, minkä pyrin toistamaan päivittäin. 06 starttaava aamulenkki on tullut mukaan kuvioihin alkukeväällä ja arkiaamiainen on vaihtunut ainaisista  juustoleivistä rahkaan, marjoihin, hedelmiin ja voin sijasta avokadolla sipaistuihin ruisleipiin. toisin sanoen voisi todeta, että olen pyrkinyt ottamaan koko lailla terveellisemmän lähestymistavan elämään ylipäätään. urheilen melkoisesti ja muotiblogien sijaan lueskelen mielummin Steffin ja Natan treenivinkkejä.

ylimmässä kuvassa komeileva foccacia- aamiainen toki tulee yhä kysymykseen viikonloppuisin. arkisin pysytään tiukasti ruodussa.

translation// morning pics from my instagram account.

 

muoti trendit
Kommentit (5)
 1. Ihana tuo viimeinen kuva. se kiteyttää mielestäni täydellisesti rauhallisten, yhteisten aamujen fiiliksen 🙂

  <3

 2. Älä käsitä väärin, pidän blogistasi kovasti, mutta lähiaikoina on tuntunut että into tähän on laantunut ja instagramkuvat ovat saaneet yliotteen. Mieluiten itse näkisin laadukkaita pokkari/järkkärikuvia, vaikka sitten vähän harvemmin postattuina, kuin instakuvia jotka nään joko puhelimeltani tai netistä 🙂

  1. Kiitos paljon rakentavasta kommentistasi ! Into ei ole laantunut vaan ongelma on lähinnä surku kamerani 🙂 olen pyrkinyt kuitenkin instakuvien suhteen postaamaan blogiin myös instasyötteessä näkymättömiä kuvia. Viimeaikojen instatulva on kieltämättä pientä kesälaiskuutta mutta lupaan ryhdistäytyä.

   Tällaisia lukijakommentteja lukisin mieluusti lisää, jotta osaan myös kehittää blogia. 

   Kiitos ja mukavaa kesää 🙂

   1. Itse rakastan blogisi instakuvia, niissä on aina jotenkin erikoisen ihana fiilis. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *