musta tuntuu

blogi2-002.jpg

 

juuri nyt mielessä: mustaa.

1 // musta cashmirpoolo on ostoslistani kärjessä. kuvan Chloén poolo on leikkaukseltaan täydellinen, mutta hinta on aivan liian hurja. varteenotettava budjettipoolo löytyy mm. Marks & Spencerin Cashmere collectionista – joskaan ainakaan Jyväskylän myymälään ei ole cashmirpaitoihin täydennetty 42 kokoa pienempiä kokoja pyynnöistä huolimatta.

2 // suuri sisustuksellinen haave uuteen kotiin on saada  Serge Mouillen seinävalaisin olohuoneen kruunuksi. paikankin olen hahmotellut valmiiksi, vaikkei talon piirustuksetkaan ole vielä valmistuneet.

3 // suosikkikiveni, mattahiotun Carrara marmorin,  rinnalle on noussut myös upea valkeasuoninen Nero Marquina– marmori. todella kaunis ja vaikuttava kivi.

4 // Wegnerin Wishbone– tuoleja olen kaavaillut seuraaviksi ruokapöydän tuoleiksi jo pitkän aikaa. varmaan tulen aikanaan taipumaan vaaleapuisiin versioihin joko valkoöljyttyinä tai saippuoituina, mutta maalattu musta näyttää todella hyvältä sekin.

5 //  särjin jo hyvän aikaa sitten Bodumin pressopannustani lasikannun, enkä tästä syystä ole keittänyt kahvia kotosalla nimeksikään.  Steltonin keraaminen  Theo kahvinkeitin voisi olla seuraava hankinta perheemme yhden hengen kahvitarpeisiin.

Kommentit (2)
 1. Heippa!
  Päätin, että nyt täytyy jättää jo kommentti ja palaute vaikken yleensä kommentoi blogeihin ja suhteellisen harvakseltaan niitä edes luen. Nyt kuitenkin ajattelin, että on kiitoksen paikka! Tällaisessa alkusyksyn puolikaamosmasiksessa etsin yks päivä inspiraatiota ja sitä kuuluisaa ”hyvää boogieta” ja sitten jotenkin löysin tämän sun blogin ja valehtelematta selasin varmaan viisikymmentä sivua taaksepäin sun postauksia! Ihan mahtavaa työtä, niin hyvä mieli tuli fiilistellessä sun kirjotuksia ja aivan älyttömän kauniita kuvia! Joten tiivistettynä, kiitos loistavasta työstäsi 🙂 piristi täällä ruudun toisella puolella olevaa kovasti! Koira ihmisenä oli myös pakko ihailla Chloea, miten kaunis koira! Ihanaa syksyä sinne, terveisin uusi vakkarilukija 🙂

  1. Hei ja tervetuloa!!

   Voi et tiedäkään, kuinka ihanalta tuntui lukea pitkä viestisi. Bloggaaminen tuntuu välistä kovin yksinäiseltä puurtamiselta vaikka mieluisaa homma onkin – enhän tätä muutoin varsinaisen palkkatyöni ohella jaksaisikaan tehdä. 

   Terveisesi tuottivat niin hyvän mielen, kiitos Sinulle. Chloelle välitän viestisi myös. Hän on tottunut ihailuun ja onkin lukijoideni suurin suosikki 🙂 

   Olen todella iloinen, että löysit tänne.

   Aurinkoista syksyä,

   Tiiu Piret 

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *