nightstand

dsc06359-001.jpg

 

huutokaupasta huudettu selkänojasta puhkikulunut antiikkituoli on vakiinnuttanut paikkansa sängyn oikeanpuoleisena yöpöytänä. lähtökohdasta ”se on siinä kunnes parempi paikka löytyy” ei useinkaan synny näin miellyttävää lopputulosta, vaan yleensä valeeseen asetetut tavarat alkavat jurppia ja ennen pitkää ajautuvat sinne oikeaan paikkaansa. tämä on tässä hyvä. 

vihreät on kerätty aamukuuden lenkillä (!!) ja toivottavasti alkavat aukomaan vastasyntyneitä silmujaan tuossa tuokiossa. 

 

translation// fresh greens & coffee table books on our nightstand. 

 

dsc06366.jpg

dsc06364-001.jpg

 

Kommentit (3)
  1. Jjjj: heii 🙂 Seppälän kirpputorimarketin vieressä on Kirpparilla.fi – niminen itsepalvelukirppis missä käy paljon ihmisiä ja tavara vaihtuu tiuhaan. Lisäksi tykkään Kirrin ja Keskussairaalantien SPR:stä 🙂 

    Mea: itse painiskelin saman ongelman kanssa, kunnes päätin valita koon M. koko on juuri passeli – ei liian tyköistuva muttei selkeästi isokaan. paita on sanoisinko ”lyhyehkö”, joten se kannattaa ottaa huomioon myös 

  2. Moi! 🙂 Esittelit jonkin aikaa sitten maailman ihanimman Kenzon t-paidan, ja ajattelin tilata itselleni samanlaisen valkoisena. Osaisitko yhtään neuvoa koon valinnassa? Onko istuvuus slim fit ja onko paita lyhyt? (olen todella pitkä) Kenzon sivuilla ei valitettavasti ollut kuvaa paidasta mallin yllä tai edes mittoja. Kiitos etukäteen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *