olohuoneen paranneltu Vittsjö- hylly

48198A4C-B642-45C1-8E28-F385A36AFBFB.JPG

 

nopea tervehdys karmean kiireisen muuttoviikon keskeltä. 

koko viikko on mennyt uutta kotia siivotessa, ja hiljalleen olen päässyt myös kalustamaan tiloja. instastoryssä (@tiiupiret) tätä kaikkea on voinut seurata enemmältikin, ja tulen sinne jatkossakin päivittämään reaaliaikaisia kuulumisia. blogi on nyt väkisinkin hieman paitsiossa ajankäytön vuoksi, mutta palaan normaaliin rytmiin heti kun pääsen asettumaan kodiksi ja arjen takaisin verkkaisiin uomiinsa.  

olen saanut paljon kyselyitä olohuoneessa vilahtaneesta hyllyköstä. hylly on siis Ikean Vittsjö sarjan budjettihylly – ylempi musta hyllylevy on vain korvattu Timberwisen kalanruotoparketin ylijäämäpaloista tekemälläni saarnilevyllä. vastaavan voi toteuttaa erinomaisesti esimerkiksi koivuvanerista, minkä saa sahautettua oikean mittaiseksi asiakasystävällisessä rautakaupassa jos itseltä ei löydy tarpeellisia välineitä levyn työstämiseen. 

tällainen valmiskalusteen personointi on yllättävän helppoa ja palkitsevaa. saa varmasti juuri mieleisen, ja samalla myös aimo annoksen itse tekemisen riemua.

iloista viikonloppua!  

Tiiu Piret xx

 

DB7CC20D-3FDB-47CC-B616-FC7B5FA7EF2B.JPG

kauneus diy
Kommentit (1)
  1. Onpa kaunis! Tuota hyllyä olen itsellenikin miettinyt, mutta kun sitä on nyt joka nurkassa näkynyt. Mutta hieman personoitu hylly olisi todella kiva!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *