on my mind

untitled_3_-_polyvore_-_mozilla_firefox_25.4.2013_100027.jpg

 

nyt kun on sniikkereiden makuun päästy, pitäisi löytää kuvankaltaiset, täysin mustavalkeat niket jostain – mieluiten free runit. Nike storen sivuilla onnistuisi muokata täysin omanlaiset lenkkitossut, mutta luulisi ettei näin yksinkertaisia kenkiä tarvitsisi erikseen tuunata.

swoosh toppi valkeana ja muutama pramea strassikoru olisi myös tervetullut lisä kevätgarderobiin. kuvan kaulakoru ei upeudestaan huolimatta ikävä kyllä ole realistisesti hankittavissa ja toppia taas ei näyttäisi olevan enää jäljellä kuin xl kokoa. gah

translation// my nike fever just keeps on growing.

muoti trendit
Kommentit (6)
  1. Nuo kuvan kengät siis EI OLE Free Runit, vaan Flex 2012 Trainer tai Flex 2012 Run. Eron Free Runiin näkee jo kengän pohjastakin.

    Tässä postauksessa vain jahkailin että miksi Free Runista ei ole kuvan kaltaista mustavalkeaa versiota. (ja toiveisiin vastattiin hyvinkin pikaisesti kun uudet free run 5.0 tulivat kauppoihin)

     

  2. Jos kyseessä on Nike free run -kenkä, niin kuin nimikin kertoo niin kyllä kyseessä on juoksukenkä. Vastaavia kenkiä sisäkäyttöön löytyy eri nimillä esim. Nike free TR. Mutta väliäkös sillä, ite käytän niitä ihan arkikäytössä, on niin hyvät jalassa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *