otteita joulun pyhiltä

Downloads49-002.jpg

 

takana stressittömin ja vöyhkävapain joulu koskaan – suureksi syyksi siksi, että touhua riitti niin paljon talon kanssa, ettei suklaan hamstraaminen tai lahjapaniikki yltänyt edes ajatuksen tasolla vaivaamaan. 

kaikkineen pyhät menivät ihanan kiireettömissä tunnelmissa. vihkin kotishalani  käyttöön kynttilänvalossa jouluaamuna, nautin kauniista pakkassäästä ja nukuin imelästi ympäri kellon uudessa sängyssä. elin ja hengitin rauhassa. 

joulupäivänä syntyneen Chloen 3-vuotissyntymäpäivää vietettiin myös, joskin päivän myöhässä. päivänsankarin suurta herkkua, nuotiomakkaraa, oli saatava vaikka laavulle pitikin rämpiä läpi metsän puolimetrisessä umpihangessa. tokikaan syntymäpäivä ei Chloelle ollut kuin yksi kiva päivä muiden joukossa – itselleni sen sijaan äärimäisen tärkeä. 

mukavia vuoden viimeisiä päiviä toivottaen, 

Tiiu Piret

koti sisustus
Kommentit (3)
  1. James L. Dew
    31.1.2022, 12:01

    Meditation has many benefits, relief from stress, https://showbox.run/ anxiety and unnecessary thoughts being among them.

  2. James L. Dew
    31.1.2022, 12:00

    If you want to get started in meditation, read this https://dltutuapp.com/tutuapp-download/ wikiHow article to learn more about it.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *