pahin muotimokasi ?

img_0058.jpg

img_0077-002.jpg

 

onko sinultakin jäänyt sepalus napittamatta – tai muistatko jonkin muun muotimokan, mihin olet sortunut lähipäivinä ? lilyn toimitus pohtii asiaa, ja tahtoo kuulla tarinasi. te kun voitte tehdä sen täysin anonyymisti, linkittämättä kuvaanne itse tapahtumasta tekstin liitteeksi. minun sepalusmokan taas voi jokainen todeta ensimmäisestä kuvasta.

tekevälle sattuu. vaan mitä sitten. 

muoti trendit
Kommentit (6)
  1. Iina-Maria: Ahahahahhaah aivan jäätävää 😀 kiitos kun jaoit tämän !

  2. Itselläni tyylimokia on kerääntynyt kyllä jos minkä näköistä. Parhaiten muistan niitä mokia, joita tuli tehtyä yläasteella kun pukeutuminen alkoi kiinnostamaan vähän enemmän.
    Muistan esim. tällaisen, kun vyötärölle laitettavat vyöt tulivat muotiin joskus 6 vuotta sitten. En ollut niinä aikoina mikään tyylitaituri, joten sovelsin sitä trendiä vähän omalla tavallani. Mulla oli kirkkaanvihreä huppari mustilla tähtikuvioilla ja laitoin siihen hupparin PÄÄLLE tummanpunaisen vyön vyötärön kohdalle. Ihan oikeesti, what?!
    Ja sitte yleisesti voisin sanoa, että liian lyhyet hameet/mekot yläasteen lopussa ja lukion alussa olivat aika järkkyjä enkä enää ikinä laittaisi niitä päälleni. Erityisesti ne mustat, putkilo trikoohameet, jotka ylsivät vyötärölle ja juuri ja juuri peittivät takapuolen… Aivan karseeta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *