pakkaspäivä hevostellen

IMG_6122.jpg

 

viikonloppu vierähti hyisessä Turussa loistavassa seurassa. 

kuvien tumma hurmuri kantaa nimeä Ypäjä Yö.  Yö on veljeni vaimon, ja hänen siskonsa yhteisesti omistama ruuna, jonka kanssa käyn aika ajoin Turussa treenaamassa esteitä. nimensä mukaisesti Ypäjältä kotoisin olevan suomenhevosen leipälaji on ehdottomasti kouluratsastus, mutta esteiden ylitys alkaa sujua sekin hienosti. hyppy kehittyy koko ajan, ja intoa piisaa. 

tällaiset hevosviikonloput ovat omiaan syventämään armotonta hevoskuumettani. huomaan ajautuvani jatkuvasti selailemaan taloprojektin inspiraatiokansioiden lomassa myös myyntihevostarjontaa. toistaiseksi järki vielä sanoo ei, mutta saa nähdä kuinka pitkään.. 

 

 

IMG_6132.jpg

IMG_6123.JPG

IMG_6130.JPG

IMG_6133.jpg

IMG_6136.jpg

IMG_6161.jpg

IMG_6164.jpg

 

 

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (6)
  1. Oi onpa komea tämä Yö 🙂

  2. ohoh, tainnut alaturpis vahingossa mennä turhan kireälle. mutta hevolle ja heppailulle propsit!

    1. Useampi sormi mahtui molempien remmien alle. Kiitos kuitenkin tarkkaavaisuudesta, varusteiden sopivuus on ensiarvoisen tärkeää 🙂 

    2. Älä höpötä, kuvasta katsomalla ja varsinkaam näistä kuvista ei voi tietää onko remmit liian tiukalla tai ei. Turparemmin tarkoitus on sitäpaitsi pitää suu kiinni, ja tälläisessa kaksoisturparemmissa nimenomaan _alaturpis_hoitaa sen homman. Jos hevosen anatomia on semmoinen että turpista ei voi pitää kiinni (painaa hammaslomaan tai hengitysteihin) niin silloin turparemmi on parempi vaihtaa toisenlaiseen tai miksei jättää pois kokonaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *