pehmeästi beigeä

Kuvakaappaukset13.jpg

 

olen hitusen hullaantunut. 

hennot beigen sävyt näyttävät juuri nyt suurenmoisilta. jopa siinä määrin, että ikuisesti valkoisien seinien nimeen vannoneena, olen huomannut leikitteleväni ajatuksella puuterinsävyisistä seinistä. tai ehkä jopa keittiökomeroista. 

Tikkurilan vuoden väriksi valittu Angoraon kauniin rikas beige, mutta mieleeni hieman liian täyteläinen seinäväriksi. sen sijaan harmahtavat ja reilusti vaaleammat Talkki tai Halva,  näyttävät ainakin virtuaalivärikortteina täydellisiltä. 

uuden kodin sisustukseen yhdeksi elementiksi valittu valkovahattu tammi osuu sekin täydellisesti tähän sävymaailmaan.  

source // Pinterest, Tikkurila 

Kommentit (6)
 1. On kyllä niin mielenkiintoista seurata tätä teidän taloprojektianne. Ihan mahtavaa! 🙂

  Mietin että tyyli taitaa uudessa muuttua aika paljon entiseen verrattuna. Puitteetkin ovat toki aivan erilaiset. Oletko muuten luopumassa vanhoista, antiikkitavaroistasi vai tullaanko näitä näkemään myös uudessa kodissa?

  Nykyinen kotisi on kaunein ikinä mutta maullasi ei voi mennä tuo tulevakaan pieleen. 🙂

  1. Antiikkia ei uuteen kotiin juurikaan tule, mutta uusia vanhoja huonekaluja varmasti. Odotan innolla, että pääsen etsimään ja entisöimään löytöjä uuteen kotiin. 

   Olen myynyt lähes kaikki nykyisen kodin huonekalut, joten taloon on luvassa ihan uusia tuulia kuitenkin. Mahtava tilanne päästä suunnittelemaan kaikki alusta alkaen itse – vaikka välillä hieman jännittääkin tämä työn määrä. 

   1. Pakko heti kysyä että oletko luopumassa vanhasta astiakaapista ja keittiönpöydästäkin?

    1. Juuri nuo kaksi ovat ainoat, jotka säästyivät myynniltä 🙂 Ainakin toistaiseksi. Mutta ovat niin upeita, että varmasti uuteen kotiin löytävät tiensä – ovat vaan välivuoden säilytyksessä vanhempieni luona, kun eivät tulevaan vuokra-asuntoon sovi mitenkään. 

 2. Sävyt näyttävät kyllä hyvältä. Itsekin olen alkanut haaveilla vaaleanbeigeistä tai tumman puhuvasta kodista ainaisen mustavalkoisen ja voimakkaita kontrasteja sisältävän sisustuksen sijaan. Lotta Agatonin uusi koti on ihana juurikin niissä tummissa sävyissään. Tuollainen vaalea beigen sävyinen koti, jossa olisi yhdistelty keveitä puisia huonekaluja, vaaleaa nahkaa ja metallia voisi olla kyllä aivan ihana.

  Meillä on nyt valkoinen keittiö. Neljä vuotta sitten remonttia suunnitellessa mustaa mietittiin, mutta asunnon pienen koon ja pimeyden vuoksi päädyttiin valkoiseen. Sen verran ole hurahtanut sävytettyihin keittiöihin, että seuraavaan kotiin ei tule ainakaan valkoista keittiötä. 🙂

  1. Värit kiehtovat kyllä enemmän kuin koskaan, ja juuri keittiön kohdalla tämä aiheuttaa kamalaa päänvaivaa. Alkujaan olin varma, että tahdon mattavalkean keittiön – kyllästyn hurjan vikkelään, ja valkea antaa loputtomat raamit ilmeen muuttamiselle sisustusesineillä ja valaisimilla. Mutta nyt en ole enää ollenkaan varma..

   Onneksi tässä on vielä hyvin aikaa miettiä tulevia ratkaisuja 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *