pennun kesäkuulumisia

IMG_4132.JPG

IMG_4126.JPG

IMG_3246.JPG

IMG_3392.JPG

IMG_3258.JPG

IMG_3281.JPG

IMG_2707.JPG

IMG_3581-001.JPG

(varjele mikä kuvatulva)

yhteistä eloa takana nyt tismalleen 34 vuorokautta. Chloe on jatkanut esimerkillistä käyttäytymistään kotona ja vieraissa,  ja on koirakoulussa vähintäänkin ryhmänsä priimus. meillä pyyhkii siis hienosti.

näin jälkikäteen mietin jopa hieman huvittuneesti, kuinka kauhuissani oikeasti odotin koiraa saapuvaksi. päätös rescuekoiran ottamisesta oli itselleni todella vaikea – olin varma että ammun itseäni jalkaan, ja saan hurjan käytöshäiriöisen pennun, joka ei kotiudu kerrostaloasumiseen saati ihmisiin ylipäätään. uumoilin myös että uhmaikäinen pentu tulee syömään kotimme kaiken irtaimen, kusemaan matot, kynsimään puulattian ja terrorisoimaan naapurisovun. ja sitten saan tällaisen tyypin, joka on täyttä timanttia. eikä tietoakaan mistään ongelmista.

olen niin kiitollinen tästä upeasta koirasta. ja mimmi myös muistuttaa päivittäin siitä, että elämässä täytyy uskaltaa tehdä päätöksiä.

kuvissa mukana myös Chloen parhaat ystävät:  huskymix Martti, bostoninterrieri Onni, mäyräkoira Monti ja westie Arska. kyllä kelpaa neidin näiden kundien kanssa telmiä. (lemppari painikaveri Reino uupuu kuvista)

ps. koiramutsi lompsahtaa NYT lomalle, ja lähtee tukka pujolla kohti Turkua. blogissa siis syvä hiljaisuus ainakin sunnuntaille saakka. moi.

 

IMG_3044(1).JPG

IMG_2570(1).JPG

IMG_3527.JPG

IMG_3639.JPG

IMG_3744(1).JPG

 

Kommentit (10)
 1. Mä taas olin aivan liian positiivisella mielellä rescue-koiran hankkimisen suhteen, ja herranjumala sitä järkytyksen määrää kun totuus lävähti silmille. Koira on ollut meillä nyt pari vuotta, mutta edelleenkään ulkoilu ei suju ongelmitta. Alkuun se huusi ihan kaikelle, siis IHAN KAIKELLE.
  Koira on myös erittäin stressiherkkä, joten jos edessä on pitkiä automatkoja tms niin viedään suosiolla tutulle hoitajalle.
  Ongelmakoirakouluttajan kanssa tehtiin ensimmäisen vuoden aikana töitä erittäin tiiviisti, ja onhan se tuloksiakin tuonut erittäin paljon.
  Pikkuhiljaa siis kohti helpompaa tulevaisuutta. Luotan siihen, että jossain vaiheessa on pakko helpottaa.
  Teille tsemppiä eloon koiran kanssa ja toivottavasti kaikki sujuu jatkossakin ongelmitta 🙂

  1. Kyllä – itsekin varauduin juuri kuvailemiisi ongelmiin henkisellä tasolla, ja siksi olen äärimäisen kiitollinen siitä, kuinka kiltti ja mutkaton Chloe on. Mutta ongelmakäyttäytymistä ilmenee toki kaikissa koirissa – synnyinpaikasta viis. Koiran ottamista harkittessa on aina puitava omat resurssit jaksamisen ja panostuksen suhteen, koska ihmisen vastuulla on saada koirasta katukelpoinen kumppani ja vahvistaa luottamusta ihmiseen. Hienoa että olet jaksanut koirasi kanssa tehdä hurjasti töitä – se takuulla vielä kantaa hedelmää tulevaisuudessa 🙂

 2. Voi kun toinen on suloinen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *