perfect combo

DSC_0043-001.JPG

DSC_0041-001.JPG

DSC_0034-002.JPG

 

olen vähintään yhtä innoissani tästä Olsenin sisarusten Bik Bok- malliston kakkososasta, kuin olin malliston ensimmäisistäkin maistiaisista. muotisisarusten yhteistyömalliston toinen osa keskittyy suureksi osaksi virtaviivaiseen ilta- ja juhlapukeutumiseen. laadukkaista materiaaleista, mm. villasta, silkistä ja nahkasta, on loihdittu jokaiseen garderobiin sopivia  kivijalkoja kuten supernaisellisia hameita, kapeita housuja ja kauniisti leikattuja takkeja.

itseäni on aiemmin hieman hiertänyt julkkissuunnittelijoiden ja muotiketjujen yhteistyömallistoissa kautta linjan tietynlainen yliyrittäminen ja turhilla yksityiskohdilla neppailu, mutta Olsenin minikaunottaret ovat onnistuneet omassa mallistossaan järjettömän hyvin so far. 

ensimmäisenä omista suosikeistani kuvasin teille burgundyn (!!) sävyiset kapeat vetskarihousut ja väljän harmaan villakangastakin. paitsi että viininpunainen ja harmaa toimii yhdessä 100-prosenttisesti,  on reilusti mitoitettu takki ja superkapeat housut muutoinkin aika täydellinen yhdistelmä meikäläisen makuun. 

 

translation// wearing an awesome burgundy zipper pants* and a grey coat* from MK&A Olsen for Bik Bok collection. 

* gifted

 

DSC_0019-002.JPG

DSC_0056.JPG

Kommentit (4)
  1. Voi täydellisyyttä! Tuo takki on kyllä unelma….

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *