pikkujoulut jakkupuvussa

IMG_2432.JPG

IMG_2433.JPG

IMG_2485.JPG

 

omat ainokaiset pikkujouluni siintävät vielä edessäpäin, minkä vuoksi vierailin  vuokraamo Lumossa etsimässä mieleistä hippavaatetta. mekkoa ei ehkä kuitenkaan hotsita tuonne sysipimeään räntäsäähän pukea, joten ajattelin testata josko piukkalahkeisten discopantsieni seuraksi löytyisi sen verta sopivaa jakkua, että lopputuloksena olisi pikkaisen fiinimpi jakkupukulookki.

ja kyllähän moinen löytyi.

muistuuko taannoinen Lanvin for H&M kollaboraatio vielä mieliin? kyseinen mallistohan oli muutamaan sanaan kiteytettynä juhlapukeutumisen riemuvoitto tyllimekkoineen ja rönsyilevine koruineen – mutta kuuluipa mallistoon myös tämä virtaviivainen, ja aavistuksen maskuliininen jakku, joka ainakin itseltä on mennyt malliston julkaisuhuumassa tyystin ohitse.

kimaltavat jättinapit ovat juuri se pieni extra, jota mahdollinen jakkulookkini kaipasikin. (tässä muuten myös todella käyttökelpoinen DIY- idea.)

ihastuin Lumo vierailullani palavasti myös tähän Marc by Marc Jacobsin salkkuun.  kompakti koko, hienostunut patenttinahkainen pinta ja kultaiset detaljit huokuvat tyyliä ja käytännöllisyyttä.

 

translation// wearing Lanvin for H&M blazer and Marc by Marc Jacobs bag, both from designer rental company Lumo.

 

IMG_2486.JPG

IMG_2495.JPG

IMG_2494-001.JPG

Kommentit (9)
  1. Magee on! Osuiko silmiisi muita Lanvin for H & M- asuja Lumossa?

    1. ei kyllä sattunut silmään, varma en tosin ole !! käy ihmeessä katsastamassa heidän tarjonta läpi – löytyy varmasti jotain mieluisaa 🙂

  2. Magee on! Osuiko silmiisi muita Lanvin for H & M asuja Lumossa?

    1. jostain syystä kirjoitusvirheeni tulee tekstiin korjausyrityksestä huolimatta. 🙁 Mutta Lanvin for Hennesiä tarkoitan. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *