pitkässä jakussa

 

dsc05295.jpg

 

Muutama kevät takaperin, pitkänpuoleiset boyfriend bleiserit oli parasta mitä ihminen saattoi ylleen pukea. Ja nyt kun suurin vimma ja ihastus on laantunut, näyttävät ne edelleen hyvältä – harkitun rennolta.  Vai kuka ei mielisi vaatetta, joka toimii hippamekon kanssa siinä missä bootsien ja teepaidankin ?

Yksi teistä nosti ääntään eilen, ja pyysi minua kauniisti ottamaan isot alkukirjaimet käyttöön. Tein työtä käskettyä, vaikka hassulta tämä tuntuukin vuosia kestänneen pienillä naputtelun jälkeen.  Tätä aasinsiltaa näppärästi käyttäen rohkaisen teitä kertomaan jatkossakin, jos jokin mieltä askarruttaa.

 

translation // one of my favourite everyday outfits – American Apparel riding pants, t-shirt and a vintage boyfriend blazer.

 

muoti trendit
Kommentit (7)
  1. Kiitos vastauksestasi 🙂

  2. No jatketaan pienillä siis.

     

    Vierailija: toki saat vaivata, pahoittelen vastauksen viivästymistä. Riding pantsini ovat kokoa S, ja sanoisin että vastaavat kokoaan. Disco pantseissa sen sijaan minulla on kahdet kokoa XS (jotka ovat todella pienet), mutta S taas oli auttamattomasti liian iso.

    Näiden kaksien housujen koot siis eroavat toisistaan melko lailla, joten sanoisin että Riding Pantsit vastaavat paremmin normaalia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *