rottinkiaarre kierrätyskeskuksesta

lainahöyhenissä

 

olen tehnyt periaatepäätöksen siitä, että tämän vuoden väistöasumisen aikana, en hanki yhtäkään tavaraa, mikä ei tule löytämään paikkaansa uudesta talosta. tämä viidellä eurolla kierrätyskeskuksesta löytynyt kaunis rottinkitaso on hieno esimerkki tällaisesta hankinnasta. tälle  käytännölliselle huonekalulle olen keksinyt jo useamman sijoituspaikan myös uudessa kodissa. 

kirpputoreilla tuntuu nyt olevan erityisen paljon kauniita rottinkiesineitä tarjolla - tai sitten huomioni kiinnittyy nyt niihin enemmän kuin ennen. kuitenkaan juuri seinälle asetettavia rottinkiamppeleita ei ole osunut vastaan vaikka olen etsimällä etsinyt. 

vinkiksi mainittakoot, että ajan saatossa kurjaksi kellastuneet rottingit saa uudistettua esimerkiksi mattasävyllä mustaksi maalaamalla. 

 

 

 

Kommentit

Katja /Valkoisen vuoren rinteillä (Ei varmistettu) http://valkoinenvuori.blogspot.fi/

Oi mikä aarre, aivan ihana!! Ja kaunis asetelma <3

Piret
lainahöyhenissä

Eikö olekin, hurmaannuin heti tämän nähdessäni! 

Hanna Maria
Hanna Maria

Eikä, miten hieno!! Kierrätyskeskukset <3

eppunennn (Ei varmistettu)

Wautsi mikä löytö! Tiedätkö muuten mikä on tuon ylärivin kasvin nimi, joka on toisena vasemmalta? Mulla on kotona samanlainen, reilu 1,5m korkea, enkä yhtään tiedä mikä kasvi on kyseessä. :D Olen yrittänyt googlata kaikilla mahdollisilla hakusanoilla, mutta se ei ole oikein tuottanut tulosta...

Piret
lainahöyhenissä

Nyt kun kysyit, niin enpä osaa sanoa. Veikkaan että kyseessä joku lehtikaktus, tai tyräkkilajin edustaja. Niitä on oikeastaan kaksin kappalein tuossa - pelastin molemmat yksilöt kirpputorilta. 

Sinun mysteerikasvisi on kyllä mahtavan kokoinen! :) 

Jäljillä
Mielipide

Onpa kaunis! En ole aiemmin nähnyt tuon mallista

Piret
lainahöyhenissä

En minäkään - tämän rottinkitason muodoissa on todella kaunista herkkyyttä :) 

Essi - St. Black (Ei varmistettu) Https://St-black.blogspot.com

Aivan ihana! Miten rottingista onkin tullut yhtäkkiä niin kaunis kun vielä 5 vuotta sitten en olisi koskenut siihen mistään hinnasta!

Piret
lainahöyhenissä

Kyllä, kaikki rottinkinen on nyt todella pinnalla :) 

Ida-maria (Ei varmistettu) http://www.idamariaankkuri.fi/

Ihana kirjojen ja kasvien yhdistelmä! Vanhempieni luota löytyy puunvärinen rottinkinen korituoli. Nuorempana kammoksuin kyseistä, terassilla edelleen pönättävää kapistusta, mutta onhan tuo rottinki vaihtelun vuoksi ihan piristävä materiaali! :)

Jäljillä
Mielipide

pitääkin katsella rottinkituoliani aivan uudella silmällä =)

Kommentoi