rottinkiaarre kierrätyskeskuksesta

IMG_7617 (1).jpg

 

olen tehnyt periaatepäätöksen siitä, että tämän vuoden väistöasumisen aikana, en hanki yhtäkään tavaraa, mikä ei tule löytämään paikkaansa uudesta talosta. tämä viidellä eurolla kierrätyskeskuksesta löytynyt kaunis rottinkitaso on hieno esimerkki tällaisesta hankinnasta. tälle  käytännölliselle huonekalulle olen keksinyt jo useamman sijoituspaikan myös uudessa kodissa. 

kirpputoreilla tuntuu nyt olevan erityisen paljon kauniita rottinkiesineitä tarjolla – tai sitten huomioni kiinnittyy nyt niihin enemmän kuin ennen. kuitenkaan juuri seinälle asetettavia rottinkiamppeleita ei ole osunut vastaan vaikka olen etsimällä etsinyt. 

vinkiksi mainittakoot, että ajan saatossa kurjaksi kellastuneet rottingit saa uudistettua esimerkiksi mattasävyllä mustaksi maalaamalla. 

 

 

IMG_7513.jpg

IMG_7514-001.jpg

IMG_7618 (1).jpg

 

Kommentit (11)
  1. pitääkin katsella rottinkituoliani aivan uudella silmällä =)

  2. Essi - St. Black
    1.2.2017, 16:04

    Aivan ihana! Miten rottingista onkin tullut yhtäkkiä niin kaunis kun vielä 5 vuotta sitten en olisi koskenut siihen mistään hinnasta!

    1. Kyllä, kaikki rottinkinen on nyt todella pinnalla 🙂 

    2. Ihana kirjojen ja kasvien yhdistelmä! Vanhempieni luota löytyy puunvärinen rottinkinen korituoli. Nuorempana kammoksuin kyseistä, terassilla edelleen pönättävää kapistusta, mutta onhan tuo rottinki vaihtelun vuoksi ihan piristävä materiaali! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *