ruuanlaiton juhlaa

Downloads38.jpg

 

viihdyin viikonloppuna pitkästä aikaa keittiössä oikein todenteolla

muutaman kuukauden kestänyt toisten nurkissa asuminen, ja oman keittiön puuttuminen, on verottanut aika tavalla kokkausintoani. lauantaina kestitsin kuitenkin äitiäni ystävättärineen italialaisen illan tiimoilta ja melkoinen food fest päivästä tulikin kaikkinensa. 

aamu starttasi herkkupuurolla (ripotteina maapähkinävoi, hunajamanteli, banaani, kuivatut marjat, kookoslastut). päiväkahvit juotiin puolukkakinuskitortun kera  – toisin sanoen tämä Banoffee- piiras, mutta banaanit on korvattu sesonkiin sopivasti puolukoilla. 

illalliselle katettiin italialainen antipasto lajitelma, mikä piti sisällään timjami-valkosipuliöljyllä valeltuja uunikuivattuja tomaatteja,  leikkeleitä, buffalo mozzarellaa, hunajapaahdettua myskikurpitsaa, pestoa, oliiveja, artisokan sydämiä ja järjettömän hyvää focacciaa. 

kunhan tästä pääsen pian uuteen kyökkiini tutustumaan, niin takuulla alkaa reseptejä päivittymään taas blogiinkin asti.

 

IMG_9012-001.jpg

 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.