ruuanlaiton juhlaa
viihdyin viikonloppuna pitkästä aikaa keittiössä oikein todenteolla.
muutaman kuukauden kestänyt toisten nurkissa asuminen, ja oman keittiön puuttuminen, on verottanut aika tavalla kokkausintoani. lauantaina kestitsin kuitenkin äitiäni ystävättärineen italialaisen illan tiimoilta ja melkoinen food fest päivästä tulikin kaikkinensa.
aamu starttasi herkkupuurolla (ripotteina maapähkinävoi, hunajamanteli, banaani, kuivatut marjat, kookoslastut). päiväkahvit juotiin puolukkakinuskitortun kera – toisin sanoen tämä Banoffee- piiras, mutta banaanit on korvattu sesonkiin sopivasti puolukoilla.
illalliselle katettiin italialainen antipasto lajitelma, mikä piti sisällään timjami-valkosipuliöljyllä valeltuja uunikuivattuja tomaatteja, leikkeleitä, buffalo mozzarellaa, hunajapaahdettua myskikurpitsaa, pestoa, oliiveja, artisokan sydämiä ja järjettömän hyvää focacciaa.
kunhan tästä pääsen pian uuteen kyökkiini tutustumaan, niin takuulla alkaa reseptejä päivittymään taas blogiinkin asti.