ruuanlaiton juhlaa

Downloads38.jpg

 

viihdyin viikonloppuna pitkästä aikaa keittiössä oikein todenteolla

muutaman kuukauden kestänyt toisten nurkissa asuminen, ja oman keittiön puuttuminen, on verottanut aika tavalla kokkausintoani. lauantaina kestitsin kuitenkin äitiäni ystävättärineen italialaisen illan tiimoilta ja melkoinen food fest päivästä tulikin kaikkinensa. 

aamu starttasi herkkupuurolla (ripotteina maapähkinävoi, hunajamanteli, banaani, kuivatut marjat, kookoslastut). päiväkahvit juotiin puolukkakinuskitortun kera  – toisin sanoen tämä Banoffee- piiras, mutta banaanit on korvattu sesonkiin sopivasti puolukoilla. 

illalliselle katettiin italialainen antipasto lajitelma, mikä piti sisällään timjami-valkosipuliöljyllä valeltuja uunikuivattuja tomaatteja,  leikkeleitä, buffalo mozzarellaa, hunajapaahdettua myskikurpitsaa, pestoa, oliiveja, artisokan sydämiä ja järjettömän hyvää focacciaa. 

kunhan tästä pääsen pian uuteen kyökkiini tutustumaan, niin takuulla alkaa reseptejä päivittymään taas blogiinkin asti.

 

IMG_9012-001.jpg

 

Kommentit (7)
  1. Aivan ihania ja inspiroivia ruokakuvia. Tuli ihan himo alkaa heti kokkaamaan! Kuinka paljon suunnilleen laitoit puolukoita tuohon piiraaseen? Ajattelin että voisin kokeilla samaa jälkiruuaksi viikonlopun vieraille. Tykkään toffeesta tosi paljon, mutta banaanin kanssa se on makuuni vähän turhan makeaa, joten puolukoilla tulee varmasti täydellinen tasapaino makeaa, suolaista ja kirpeää.

    1. Kiitos 🙂 Mitähän minä niitä metsästä kävin hakemassa –  kolme neljä desiä ehkä? Puolukkaa saa olla kyllä reilusti. Sopii erinomaisesti kinuskin kanssa.

      ps. tämähän on ihan kunkku valinta esimerkiksi joulupöytään 🙂 

  2. Olisiko mahdollista pistää se instassakin vilahtanut focaccia-resepti jakoon? Vaikutti niiiin houkuttelevalta.

    1. Lupaan kirjata tänne! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *