sen pituinen se

IMG_1853.JPG

 

voi sitä riemuisaa ilmettä Chloen kasvoilla kun viimein eilen aamulla heräilin. neiti oli niin tohkeissaan aikaansaannoksestaan. itse en niinkään.

kai se tämäkin oli vain ajan kysymys. eihän maailmassa oikeasti ole koiraa joka ei koskaan tuhoaisi mitään. harmi vain että Chloen täytyi aloittaa täydellisestä kenkäparistani, jota en varmasti löydä toista edes internetin syövereistä – outlet löydöt kuin olivat.

puolentoista minuutin vihanpidon jälkeen jo oltiin ihan kylki kyljessä peiton alla ja torkutettiin vielä tovi ennen päivään heräämistä. 

Kommentit (6)
    1. USKOMATONTA :))) Kiitos!! En viitsinyt itse alkaa edes etsimään kun Outletit yleensä myyvät sangen vanhoja mallistoja. Olen otettu etsintätyöstäsi

      1. Nopea googlaus; no biggie. Halusin tietää hinnan. Olivat sen verran kivannäköiset ja jostain syystä luulen niiden olevan mukavat jalassa. Eli harkitsin tilaamista. Mutta tullit & toimitusmaksut..

  1. Kokeile kuitenkin suutaria, voivat olla melkoisia ihmeidentekijöitä, ainakin omalla kohdalla sai taiottua koiran järsimät lempikengät kuin uusiksi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *