shiny one

dsc_0183-001.jpg

dsc_0203.jpg

dsc_0179.jpg

* toteutettu yhteistyössä Friendtexin kanssa

olen muistaakseni muutamaan otteseen sähissyt teille, kuinka shoppaileminen – sanan varsinaisessa merkityksessä siis sovituskopeissa luuhaaminen – on mielestäni hyvin vastenmielistä tätä nykyä. vaatteiden etsimällä etsiminen ei kuitenkaan koskaan tuota sitä toivottua tulosta. kaikki nastat jututhan löytää aina puolivahingossa kuitenkin. 

tästä syystä olin yhtä suurta korvaa, kun kuulin mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä tanskalaisen Friendtex– nimisen vaatebrändin kanssa. Friendtexin koko toiminta-ajatus syntyi -80 luvun lopulla, kun opettaja ryhtyi pienimuotoisesti myymään vaatteita tuttavilleen ja kollegoilleen – ajatuksenaan henkilökohtainen ja helppo ostokokemus. sama idea elää brändin toiminnan kulmakivenä edelleen: vaatteita ei myydä vähittäiskaupoissa vaan ns. private shopping muotikutsuilla ja suoraan merkin showroomeilta. toisinsanoen tupperware kutsut mutta vaatteilla, kengillä ja asusteilla. jes !!

sain valkata uudesta mallistosta muutaman maistiaisen ja yllätyin todella positiivisesti saamistani näytteistä – turha sitä on kaunistella, että olen hyvin skeptinen oikeastaan kaikkea kohtaan, mistä en omaa henkilökohtaista näppituntumaa. suureksi iloksi postipaketin aukaisu aiheutti riemukkaita tunteita – vaatteet olivat hurjan ryhdikkäitä ja pienimpiäkin yksityiskohtia myöten tarkasti valmistetttuja. 

kuvan boyfriend farkut ja paljettibomber (!!) ovat ensimmäiset maistiaiset suosikeistani. täysi 10 molemmille. 

rohkenen siis kehottaa muotikutsujen järkkäilyyn. lisää tietoa merkistä täältä

translation// wearing Friendtex sequin bomber*, Friendtex boyfriend jeans* and Zara heels

*/ gifted

 

dsc_0262-001.jpg

dsc_0275.jpg

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Terhi Suanto
    16.9.2013, 18:55

    ihanat housut : )

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *