siro ajannäyttäjä

IMG_6140.JPG

IMG_6141.JPG

 

kaupallinen yhteistyö, Oy Perkko /  Marc Jacobs -kellot

voi minua onnenpekkaa.

sain valita suosikkini Marc by Marc Jacobsin uudesta mallistosta, ja mikä ihaninta – saan arpoa yhden unelmakellon myös jollekulle teistä onnekkaista. nyt tarkkana neidit.

korulippaastani löytyy entuudestaan Marc by Marc Jacobsin ruusukultainen chronograph, joka on melkoisen ronski kello kapoiseen ranteeseeni. tästä syystä päädyin valitsemaan malliston siroimman, ja mielestäni kauneimman, kellon ohuella nahkahihnalla, ja ruusukultaisilla metalliosilla.

kellon mittasuhteet ovat erityisen veikeät – suuri kellotaulu, ja ohut hihna ovat ihanan epäsuhtia keskenään. pidän myös kellon klassisesta eleettömyydestä, mistä syystä kello sopii erinomaisesti jakkupuvun kanssa, kuin myös tähän äärirentoon pipoasuuni. näkisin kellon kaveriksi sopivan myös ihanasti muutaman ohuen rannekorun.

mutta nyt, arvotaan yksi ranteenkaunistin ruutujen sille puolen. toimi siis näin: käy valitsemassa oma Marc by Marc Jacobs kellosuosikkisi Kultajousen sivuilta tämän linkin takaa.

osallistu arvontaan jättämällä viestisi, mistä käy ilmi kellovalintasi mahdollisine perusteluineen,  tämän postauksen kommenttiboksiin – lisää myös sähköpostiosoitteesi. osallistumisaikaa on keskiviikkoon 2.12.2015 saakka kello 21.00, minkä jälkeen tulleita kommentteja ei lasketa mukaan äänestykseen. julkaisen voittajakommentin ja nimimerkin täällä blogissa 3.12.2015.

onnea !!

 

IMG_6044.JPG

IMG_6045(1).JPG

IMG_6052(1).JPG

IMG_6049(1)-001.JPG

IMG_6048(1).JPG

IMG_6050(2).JPG

muoti paivan-tyyli trendit
Kommentit (220)
  1. KILPAILUN OSALLISTUMISAIKA PÄÄTTYNYT.

    KIITOS kaikille osallistujille 🙂

    Piret xx

  2. Tämän kellon jos voittaisin: http://www.kultajousi.fi/fi/mbmj-naisten-rannekello/28981/dp?openGroup=1596, antaisin sen siskolleni joululahjaksi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *