so long hapsutukka

kuva(74).JPG

kuva(86).JPG

kuva(84).JPG

 

IHANA TUKKA. ja tätä sanon harvoin ääneen omastani.

viimeisen puolen vuoden (vaiko sittenkin vuoden) aikana olen kitkenyt kampaajakäynnit täysin elämästäni. laiskuuttani ja pihiyttäni. oma tukkani kun ei koskaan ole ollut lähellekään valloittava, vaan päinvastoin helvetin työläs luihu – siis jos mielin kulkea ilman takaraivoponnaria suortuvat valtoimenaan.

ja sanotaan nyt tämäkin ääneen – hiusteni huolto on jäänyt viime aikoina markettivärillä omin käsin tapahtuvaan tyvikasvun skarppaukseen. ja latvojen viisihaaraiset ovat saaneet vain olla. who cares.

mutta koska kevätaurinko paljasti hyvin rajusti kuontaloni kuosin, päätin varata ajan luottokampaajalleni Salelle Napsiin ja tadaa – mulla on ihan sairaan upee tukka ny ! latvasta lähti 12 senttiä nyt ainakin ja sävy on ihanan mansikkaisen kepeä. 

menkää kampaajalle naiset. tämä tuntuu – ja näyttää – ihanalta!

translation// loving my new strawberry-ish hair. wearing Crocker denim, Zara boots,  Lindex hat & blouse and a Zara scarf.

muoti paivan-tyyli
Kommentit (3)
  1. mikaelaaaah
    31.3.2014, 07:11

    Itsehän vihaan ja pelkään käydä kampaajalla enkä tykkää myöskään maksaa siitä.
    Tukka on ollu ihan joka ikinen helvatun kerta aivan kusenkeltainen vaikka korostan että punapigmenttiä löytyy ja paljon. Ei, eivät silti uskalla laittaa tarpeeksi vahvaa raita-ainetta. Tukka on joka kerta myöskin kerrostettu, vaikka painotan että latvat rispaantuvat nopeasti ja tukka näyttää kauhealta parin kuukauden kuluttua. Uskaltaisinkohan itsekin pätkäistä kunnolla pituudesta, tuntuu vähän tunkkaiselta tämä nykyinen pitkä luihu vaikka se korkealla ponnarilla onkin ihan kiva?

  2. Yhdyn iina-mariaan – kampaajalla käynti on todellakin kuin meditaatiosessio! Olen nyt pitäytynyt blondissa viimeisen vuoden ajan, eikä loppua näy, vaikka yleensä kyllästyn kovin nopeasti. Kokeilin syksyllä juureen tummempaa liukuväriä, joka sopi todella hyvin, mutta tummanruskea joutui väistymään kevään tieltä. Heti kun aurinko pilkottaa pilven takaa, alkaa kuontaloonkin kaivata kirkkaampia sävyjä! Sinun värisi on todella onnistunut, kaunis nainen! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *