stailauspäivä Bik Bokissa

DSC_0160-001.JPG

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Bik Bok 

eilinen sujui paniikinomaisesta aamusta huolimatta upeasti – stailattavaksi valikoitunut lukijani ilmoitti aamuvarhain ettei ole päässyt aikomallaan lennolla Suomen kamaralle ja koko homma tuntui menevän puihin. sain lopulta kuin ihmeen kaupalla houkuteltua muutaman tunnin varoitusajalla ystäväni Elinan pelastamaan meikäläisen pinteestä ja treffasimme Kampin upeassa Bik Bokissa stailaushetken merkeissä.

valitsin ennen stailattavani saapumista suosikkituotteitani, joista koostin mielessäni jo asut pientä hiontaa vaille valmiiksi. uuden Bik Bokin ihastuttava henkilökunta jeesasi parhaansa mukaan ja tunsin itseni melkoisen etuoikeutetuksi että sain olla mukana näin mukavassa projektissa. 

 

DSC_0415.JPG

DSC_0150-002.JPG

DSC_0409.JPG

DSC_0297-001.JPG

DSC_0401.JPG

DSC_0224.JPG

DSC_0356-001.JPG

DSC_0343-002.JPG

 

stailaaminen sanan varsinaisessa merkityksessä on itselleni hyvin henkilökohtainen asia – tuntuu vieraaltaa päättää mitä toisen tulisi päälleen pukea. oma pukeutumisfilosofiani lähtee hyvin pitkälle siitä, että ihmisen tyyli on ennen muuta valitsemansa asun kantamista. päälleliimattu, jonkun toisen ihmisen valitsema tyyli usein tästä syystä näkyy karkeasti läpi, mikä taas ei imartele useinkaan stailistia eikä stailattavaa. 

tämän mantrani mielessä pitäen loihdin Elinalle kolme hyvin erilaista asukokonaisuutta. yhden fiinin ja elagantin lookin, yhden reilusti rempseän farkkuasun ja yhden huolettoman arkiasun.

olettehan huomannut, että voitte itsekin osallistua Bik Bokin stailausskabaan? tällöin sinun tulee stailata itsesi tai ystäväsi, ikuistaa tyylisi instagramiin ja merkitä kuvasi hashtagilla #styledbybikbokfinland.  kisassa on jaossa lukuisia lahjakortteja Bik Bok myymälään, joten tsup tusp stailaushommiin tsybyt. 

tässä omat suoritukseni – löytyykö suosikkia? 

ensimmäisen asun korkokengät tuovat mieleeni ihan ballerinatossut ja olen tästä vibasta aivan pähkinöinä – katsokaa nyt kuinka sirot ne ovat. 

 

DSC_0197.JPG

4.3-001.jpg

DSC_0265.JPG

 

muoti paivan-tyyli
Kommentit (7)
  1. Kauniilla Elinalla on ihana hiusmalli! Toivepostaus: Elinan tukka 🙂

    1. Voihan juku, arvaatkos mitä? Elina on parturikampaaja 😀 Joten yhtä upean tukan saisit varmasti Helsingin Yrjönkadun Napsista 😉

      1. No ilmankos on niin makee tukka! Jos en asuisi yli 300 km päässä kiiruhtaisin oitis Elinan penkkiin! Mutta onni on oma mahtava luottokampaaja kotikaupungissa, ja hiukan samaan henkeen vastaleikattu tukka 🙂

  2. Onnistuneet stailaukset! Ovatko kuvien kengät myös BikBokista? Erityisesti kiinnostavat nuo 3.alimmaisen kuvan korkeat mustat remmikengät 🙂

    1. Kiitos !! kyllä on remmikengätkin Bik Bokista – ovat myös omat suosikkini 😉 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *