stripey neon

dsc05555.jpg

dsc05559.jpg

 

erään päivän neonjakulla ja raidoilla piristetty arkiasu. pakko myöntää, että ihastuin jumpperin alta pilkistävään raitahelmaan nyt kertakaikkiaan. voisin jopa väittää, että tämä on nerokas tapa saada piristettä asuun kuin asuun – kyllähän mustavalkeat vertikaaliraidat nyt passaa aina ja kaiken kanssa.

keltainen jakku noudattaa jo hieman hermon päälle käyvää, Zaran alati kutistuvaa kokoskaalaa. etenkin takeissa tuntuu M koko vastaavan valitettavan usein ennemmin XS:ää kuin Mediumia. kuukausi takaperin löysin täydellisen nahkabikerin kyseisestä puljusta, mutta M koko oli niin naurettavan niukka ettei takin ostoa tarvinut edes harkita.

muut huomanneet tätä ärsyä kokopolitiikkaa ?

translation// wearing hm striped shirt with random black stuff and neon blazer from Zara.

 

kuva151.jpg

 

muoti trendit
Kommentit (6)
  1. Ah, se patalappu mahtuu 8v. tytölleni 🙂

    Ehdottomasti myös muistutan, että mikäli omaatte lastenhankinta-aikeita, säilökää hienoimmat vaatekappaleenne, vaikka ne jo olisivat pieniä. Minulla on iso, vanha vaatearkku, jossa odottaa aarre, kun tyttö kasvaa. Muutkin tämän alan friikit kuin minä ovat varmaan ripittäneet äitejään ja mummeliparkojaan siitä, että ”mitä sä senkin oot heittänyt pois!!” No, nyt meni ihan hiukan ot..

  2. Vierailija:  en vain oikein ymmärrä tuota kokohommaa. kyllähän sen suurinpiirtein silmällä mallailee mikä on omaa kokoa, mutta turhauttaa kun pitää jokaisen vaatteen kohdalla erikseen funtsia että mahtuuko vai eikö 🙂

    Irene: joo takeissa ihan ältytömät erot 😀 oisin tarvinu siitä nahkabikerista just L koon itsekin ja naureskelin itsekseni kun oon aika pieni kuitenkin, että kukahan tohon XS:ään mahtuu. siis se näytti patalapulta 🙂

    SiRi:  todella raivostuttavaa, mutta eipä tulle varmaan koskaan muuttumaankaan..

    ZaraZara: Mielestäni ei toimita VIELÄ Suomeen, mutta lähiaikoina ehkä. .

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *