sunday stroll

DSC09354-002.JPG

DSC09290.JPG

 

sunnuntaita tyypit. täällä nökötän sohvalla teekuppi käpälässä ja edessä (vielä) koskematon pala caramel swirl- juustokakkua. asiat on siis todella, todella mallillaan.

yllä kehnot kuvat yhdestä viime viikon rennosta asusta naftaliinista esiinkaivetun Célinen luggagen kanssa. en tiedä kehtaako tätä edes sanoa ääneen, mutta käytän laukkua todella vähän. uskon tosin vahvasti että syksy tulee olemaan luggagen kulta-aikaa – jotenkin villakangastakit ja ylimalkaisen runsaat huivit kaipaavat tämänkaltaisen laukun läsnäoloa enemmän kuin kevyet kesäasut.

translation// wearing stylestalker sequin shorts, Olsen for Bik Bok woolly*, Zara boots and Celine luggage. 

*gifted 

muoti paivan-tyyli
Kommentit (4)
  1. STYLE/WHITE
    25.8.2013, 15:18

    Pakko antaa kiitosta, sulla on upeita kuvia blogissasi!

    1. kiitos kaunis !! kuvat on itselle tosi tärkeitä, joten hienoa että niiden laatu myös on kohdallaan 🙂

  2. Ei kannata hävetä laukun vähinkäyttöä 🙂 oma musta pashli on tietoisesti odotellut syksyä ja talvea, en koe sen olevan ns. Kesäkassi. Sitä virkaa toimittavat kangaskassit ja vaaleammat pienet laukut. Eihän kai mikään sen käyttöä siis estä, mutta se on mielestäni niin ”musta ja iso” että kuten villakankaalla ja paksuilla huiveilla, on sillä oma sesonkiaikansa! Syksyllä ja talvella tulee duunin puolesta muutenkin kannettua enemmän kamaa mukana, joiden kanniskeluun edellämainittujen kaltaiset sopivat paremmin kuin hyvin 🙂

    1. huh, en ole siis ainut 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *