suosikit suomalaisista

lainahöyhenissä

 

1 // Riikka Kantinkosken ja Pinja Rougerin mieletön Botanic- hylly on tällä hetkellä sisustushankintalistani kärjessä. kaltaiselleni viherhullulle en ihan heti keksi täydellisempää kalustetta. erityisesti viherkasvien tarpeita ajatellen suunniteltu tammirungosta ja messinkihyllyistä valmistettu Botanic- shelf  on pakko saada omaan huusholliin. 

2 // lasi kiinnostaa. Marimekon Sukat makkaralla kannu, ja aiemmin nuivasti suhtautumani Iittalan Kastehelmi näyttävät, ja tuntuvat myös kouraan,  erityisen hyvältä. 

3// Muoto- gaalassa vuoden käyttöesineeksi valittu Samujin Watering bulb- on paitsi tarunomaisen kaunis, myös vihertampion pelastus. lähes pakonomaiseen liikakasteluun taipuvaisena, näitä olisi pakko saada kiireesti omien ruukkuvihreideni kylkeen. 

4 // Artekin valkea A333 valaisin messinkidetaljein on pyörinyt mielessä jo hyvän aikaa - ehkä uudesta kodista löytyy tällekin arvoisensa paikka. vantteralinjainen Domus- tuoli on sen sijaan uusi tulokas hinkulistallani. ruokapöydän tuoleiksi en ehkä näitä valitsisi, mutta yksittäisenä kappaleena pitäisin vaaleasta koivutuolista kovasti. 

5 // olen niin perinpohjin rakastunut mustiin leveälahkeisiin housuihini, että etsin jatkuvasti uutta paria vanhojen rinnalle. pelkään tauotta, että lempihousuni turmeltuvat ja olen tilanteessa, jossa kaapistani uupuu täydelliset jokapäivänhousut.  Marimekon Rosella- housut näyttävät malliltaan juuri etsimiltäni. 

 

source // Lily.fi & valmistajien kuvat

Kommentit

Jude (Ei varmistettu)

Mistä sinun tällä hetkellä olevat mustat housut on,mitkä näkyi snäpissäkin sulla päällä torstaina?:)

Piret
lainahöyhenissä

housut ovat French Connectionin ja ostettu Jyväskylästä Minzistä. harmikseni en löytänyt enää housuja merkin sivuilta kun yritin etsiä..

Kommentoi