suosikit suomalaisista

BLOG2.jpg

 

1 // Riikka Kantinkosken ja Pinja Rougerin mieletön Botanic- hylly on tällä hetkellä sisustushankintalistani kärjessä. kaltaiselleni viherhullulle en ihan heti keksi täydellisempää kalustetta. erityisesti viherkasvien tarpeita ajatellen suunniteltu tammirungosta ja messinkihyllyistä valmistettu Botanic- shelf  on pakko saada omaan huusholliin. 

2 // lasi kiinnostaa. Marimekon Sukat makkaralla kannu, ja aiemmin nuivasti suhtautumani Iittalan Kastehelmi näyttävät, ja tuntuvat myös kouraan,  erityisen hyvältä. 

3// Muoto- gaalassa vuoden käyttöesineeksi valittu Samujin Watering bulb– on paitsi tarunomaisen kaunis, myös vihertampion pelastus. lähes pakonomaiseen liikakasteluun taipuvaisena, näitä olisi pakko saada kiireesti omien ruukkuvihreideni kylkeen. 

4 // Artekin valkea A333 valaisin messinkidetaljein on pyörinyt mielessä jo hyvän aikaa – ehkä uudesta kodista löytyy tällekin arvoisensa paikka. vantteralinjainen Domus– tuoli on sen sijaan uusi tulokas hinkulistallani. ruokapöydän tuoleiksi en ehkä näitä valitsisi, mutta yksittäisenä kappaleena pitäisin vaaleasta koivutuolista kovasti. 

5 // olen niin perinpohjin rakastunut mustiin leveälahkeisiin housuihini, että etsin jatkuvasti uutta paria vanhojen rinnalle. pelkään tauotta, että lempihousuni turmeltuvat ja olen tilanteessa, jossa kaapistani uupuu täydelliset jokapäivänhousut.  Marimekon Rosella– housut näyttävät malliltaan juuri etsimiltäni. 

 

source // Lily.fi & valmistajien kuvat

Kommentit (2)
  1. Mistä sinun tällä hetkellä olevat mustat housut on,mitkä näkyi snäpissäkin sulla päällä torstaina?:)

    1. housut ovat French Connectionin ja ostettu Jyväskylästä Minzistä. harmikseni en löytänyt enää housuja merkin sivuilta kun yritin etsiä..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *