suosikkilakka vuodesta toiseen

IMG_3219.jpg

 

suosikkilakkani on pysynyt vuosia samana. Chanelin Ballerina- nimisessä kynsilakassa on täydellisen olematon roosan sävy, joka saa kynnet näyttämään kauniilta ja kuulailta. 

en juuri jaksa kynsiäni värilakoin lakkailla, kun lakkapinta kuluu niin kurjan näköiseksi muutamassa päivässä. vaalea lakka sen sijaan menee täydestä jopa pari viikkoa. kun ei liian tarkkaan syynäile.

Le gel coat- geelimäinen päällyslakka sen sijaan on täysin uusi tuttavuus. nähtäväksi jää,  yltääkö tämäkin suosikiksi. 

 

IMG_3220.jpg

muoti trendit
Kommentit (3)
 1. Tuli tänään aamulla mieleen murattiani katsellessani sinun joskus aiemmin tekemä snäp tai blogikirjoitus niistä p*****een kirvoista… Nyt on jo menossa toinen muratti kun ensimmäisen ne ilkiäiset valtasivat kokonaan. Nyt yritän kaikin keinoin tuhota noita nilviäisiä tästä yksilöstä. Heititkö omasi pois vai saitko jotenkin häädettyä nuo tuholaiset?
  Kiitos muuten sinun blogisi nyt on asunto täytetty mitä ihanimmilla huonekasveilla! Vielä kun ne saisi pidettyä hengissä niin hyvä tulisi 🙂

  1. Haha, kuulostaa todella tutulta. 

   Tuon kirvojen peittämän valtavan muratin vein äitini puutarhaan – joka myös mainitsi, ettei muraatti viihdy sisätiloissa kummoisesti. Olen sittemmin luovuttanut täysin muratin suhteen ja keskittynyt muihin vihreisiin. 

   Peikonlehdessä näin yhden kirvan, josta vimmaantuneena sumutin sen ohjeen mukaan tuholaisaineella, ja nyt kasvi on elämänsä kunnossa. Eikä kirvoja – tätä yhtä lukuun ottamatta – ole näkynyt sen koommin kun heivasin muratin ulos. 

   Viherkasvihuuma on ihanaa!! On mieletöntä seurata kuinka kasvit voimistuvat ja viihtyvät ruukuissaan 🙂 

    

   1. Löysin itse asiassa kommenttini jälkeen näiden kirvojen emon muratista ja se lensi saman tien ulos… 😀 Kävin sitten hakemassa naapurikaupasta, tää on vaarallinen paikka, hernevillakon ja ihastuin saman tien. Vielä täytyy vaan löytää sopiva ruukku sille

    Mutta kiitos vinkeistä, luovutan muratin suhteen ja kuuntelen myös äitisi neuvoa. Ehkä sitten joskus uudelleen kun sille on sopivat tilat 🙂 Sillä välin kerkiää hyvin hamstraamaan lisää viherkasveja kotiin!
    Ps. peikonlehtesi on aivan ihana!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *