täällä taas, part II

lainahöyhenissä

 

"nykypäivänä tuntuu mukamas luontevalta jakaa joka hetki, mutta voisihan sitä joskus olla ihan vaan oikeasti hiljaakin."

 

lainaus erään lukijan kommentista päivien takaa, joka pisti kovasti ajattelemaan suhtautumistani sosiaaliseen mediaan. elämäni jakamiseen eri kanavissa, ennemmin, kuin elämään näissä hetkissä.  

en edes muista, koska olisin viimeksi ollut lomalla ilman jatkuvaa painetta blogimateriaalin hankkimisesta - että sitä ihan vaan lomailisi. tarttuisi hetkeen samalla intensiteetillä, kuin joskus muinoin. 

päätin kokeilla. 

nyt kotiin palattua, kamera ammottaa tyhjyyttään, mutta ihminen voi hyvin. ehkä paremmin kuin koskaan. 

kiitos Portugali, olit unohtumaton. 

Tiiu Piret xx 

 

Kommentit

Tasaraita

Varmasti niin totta tänä aikana. Monesti on tullut mietittyä, että stressaako se kaiken kuvaaminen ja materiaalin tuottaminen teitä bloggaajia?

Ihanahan niitä lomapostauksia on lukea, mutta ymmärrän täysin, että välillä ei vaan halua tai jaksa jakaa kaikkea vaan haluaa vain keskittyä nauttimaan. Ja se on kyllä ihan ok. Jokainen järkevä lukijakin sen varmasti ymmärtää. :)

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Ihana teksti, ihana sinä !
Ja ajatuksia tullut pyöriteltyä ! Ja ai että, ne hetket kun vaan nauttii ilman raportoimista - ne on jotenkin aitoja ja stressittömiä ! Ja toisaalta silloin myös kuvaaminen ja sosiaaliseen mediaan jakaminen taas inspiroi eri tavalla, kun välillä on pois linjoilta.
Saman oon huomannu myös pukeutumisen kanssa, on jotenkin ekstra kivaa olla tyytyväinen omaan asuun tai uuteen sisustusjuttuun, ihan vaan sen takia, että on kiva pukeutua kauniisti tai laittaa koti kauniiksi ilman että tallentaa sitä kuviin. Sitten ne asukuvat on vaan yksi monista kivoista asioista. Jotenkin silloin tuntuu siltä, ettei osta asioita tai pukeudu tietyllä tavalla vaan somen takia - vaan sen takia, että nauttii niistä itse.

Oon huono kirjoittamaan mun ajatuksia kommentteihin :D mutta anyway.
pus sinne Suomeen ! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Mä sanon monta kertaa itselleni että okei, tää on se reissu jossa vaan oon enkä välitä blogimateriaalista tai kuvaamisesta. Mutta sitten erinäisistä syistä, joskus paineesta mutta useimmiten ihan aidosta ilosta ja innostuksesta huomaankin että olen ottamassa kuvia ja kirjoittamassa ideoita muistiinpanoihin. Yleensä lomalla ja kaukana arjesta luovuus pääsee valloilleen eikä tavallaan "haluaisi antaa sen mennä hukkaan". :) Haaveilen silti jostain tollasesta rantalomasta, jossa kamera ja vaikka puhelinkin jäisi kokonaan kotiin, vaikka vain huomatakseni mitä se tekee mielelle.

Iina S. (Ei varmistettu) http://www.iinas.fi

Mukava postaus! Itse aloitin uudestaan bloggaamisen, mutta tein päätöksen että lomalla pari kuvaa blogiin on ok, otanhan lomalla muutenkin kuvia. Pyrin kuitenkin siihen, etten ajattele "blogiaivoillani". Muutenkin paikat, joissa mun on tarkoitus rentoutua ja hengähtää on todellakin siunattu vaan sille rentoutumiselle, kuten luonnossa liikkuessa tai mökillä. Muutaman kuvan napsaisen, koska pidän valokuvaamisesta, mutta pyrin olla ajattelematta blogia :)

www.iinas.fi

Kommentoi