täällä taas, part II

BLOGI3.jpg

 

nykypäivänä tuntuu mukamas luontevalta jakaa joka hetki, mutta voisihan sitä joskus olla ihan vaan oikeasti hiljaakin.”

 

lainaus erään lukijan kommentista päivien takaa, joka pisti kovasti ajattelemaan suhtautumistani sosiaaliseen mediaan. elämäni jakamiseen eri kanavissa, ennemmin, kuin elämään näissä hetkissä.  

en edes muista, koska olisin viimeksi ollut lomalla ilman jatkuvaa painetta blogimateriaalin hankkimisesta – että sitä ihan vaan lomailisi. tarttuisi hetkeen samalla intensiteetillä, kuin joskus muinoin. 

päätin kokeilla. 

nyt kotiin palattua, kamera ammottaa tyhjyyttään, mutta ihminen voi hyvin. ehkä paremmin kuin koskaan. 

kiitos Portugali, olit unohtumaton. 

Tiiu Piret xx 

 

muoti trendit
Kommentit (4)
  1. Mukava postaus! Itse aloitin uudestaan bloggaamisen, mutta tein päätöksen että lomalla pari kuvaa blogiin on ok, otanhan lomalla muutenkin kuvia. Pyrin kuitenkin siihen, etten ajattele ”blogiaivoillani”. Muutenkin paikat, joissa mun on tarkoitus rentoutua ja hengähtää on todellakin siunattu vaan sille rentoutumiselle, kuten luonnossa liikkuessa tai mökillä. Muutaman kuvan napsaisen, koska pidän valokuvaamisesta, mutta pyrin olla ajattelematta blogia 🙂

    http://www.iinas.fi

  2. Mä sanon monta kertaa itselleni että okei, tää on se reissu jossa vaan oon enkä välitä blogimateriaalista tai kuvaamisesta. Mutta sitten erinäisistä syistä, joskus paineesta mutta useimmiten ihan aidosta ilosta ja innostuksesta huomaankin että olen ottamassa kuvia ja kirjoittamassa ideoita muistiinpanoihin. Yleensä lomalla ja kaukana arjesta luovuus pääsee valloilleen eikä tavallaan ”haluaisi antaa sen mennä hukkaan”. 🙂 Haaveilen silti jostain tollasesta rantalomasta, jossa kamera ja vaikka puhelinkin jäisi kokonaan kotiin, vaikka vain huomatakseni mitä se tekee mielelle.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *