table hunt

lainahöyhenissä

 

TAAS mä tiedän että te osaatte jeesata mua. täällä on (kaiken muun helvetinmoisen kodinkoneiden ym. hamstrauksen lisäksi) käynnissä täydellisen keittiönpöydän metsästys. luoja on  v a i k e e t a.

haluaisin oikeastaan mieluiten alakuvan pöytää muistuttavan antiikkisen katseenvarastajapöydän rikkomaan uusien pintojen ja valkeuden linjaa. pöydän voisi jopa sutaista kiiltävän mustaksi jos oikein hurjistuisi. toisaalta myös ajatus kierrätetystä tiikkipöydästäkin on mielenpäällä - rehellinen ja rujo, ei siis mikään sileäksi sliipattu,  puu toisi mukavasti lämpöä.

millaisen pöydän Sinä hankkisit jos olisi ajankohtaista ? aivan varmana teillä on meikäläistä miellyttäviä ässiä hihassa tämänkin asian suhteen, joten paljastakaa ne. ja sassiiin 

tai tiedättekö jonkun, joka haluaisi luopua esimerkiksi antiikkisesta tammipöydästään ?

translation// need to find THE perfect dining table for our new home. didnt have a clue this is gonna b this hard..

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Toivon, etten koskaan joudu hankkimaan pöytää koska nykyiseni on minulle täydellinen. Siro noin satavuotias pirtinpöytä, joka on perintökalu muutaman sukupolven takaa, reissannut pitkiä matkoja ympäri maata ja saanut kokea monet ruokahetket ja maalinpoistot... Täydellisen vahvaa puuta, todella kaunista käsityötä eikä ikinä ole keikkunut, vaikka enää ei ole ketään joka kertoisi kuka pöydän itse asiassa on tehnyt. Minulla se on ollut nyt kolmisen vuotta ja uudessa valkoisessa maalissaan kyllä yksi asuntoni ylpeyksiä.

Enpä ole ennen juuri kommentoinut mutta nyt oli pakko vastata kysymykseesi koska pöytäni on yksi tärkeimmistä tavaroistani :)

Piret
lainahöyhenissä

No kun tätä mäkin haluuun !! ajatus täysin uutena ostetusta pöydästä ei oikein miellytä meikäläistä :) elämää nähnyt pöytä olisi niin hieno. meilläkin kun pöytä tulee olemaan avokeittiön ja olohuoneen kiistaton keskipiste niin hitto mä haluan et se on just eikä melkeen. 

Sinun pöytäsi kuulostaa aivan täydelliseltä <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
kannattaa tutkia huutonetin valikoima. Huudettavana esim. http://www.huuto.net/kohteet/chippendale-ruokailuryhma-tayspuu-mahonkia/...

Nanna

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ehdottomasti tuo alimmainen pöytä! Näyttää siltä että se olis lainattu kuvauksia varten sinun kodistasi.

Piret
lainahöyhenissä

Nanna: Kiitos, tsekkasinkin tuon jo ja on aikas ihana..

Vierailija: eiks oo upee !! mut mistä mä löydän tommosen ?? josta on lakka halkeillu just passelisti ja koko komeus tehty jyhevästä puusta. ai että..

Maria | Sulassa sovussa (Ei varmistettu)

Pidä pintasi täyspuisen pöydän kanssa :). Meillä on nyt paljon viilu- ja lastulevykalusteitakin, ja voi että kun käytön jälki on kamalaa. Seuraava projekti onkin hiljalleen tehdä/teettää/ostaa uutta/vanhaa PUUTA koko koti täyteen:). Puussa pikku lommotkin ovat kauniita ja puu kestää vuosikymmenestä toiseen. Valkoinen pöytä on hankala keittiössä, nykyinen oma valkoinen saa kyllä myöhemmin väistyä tumman tieltä. Eli omiin kokemuksiini peilaten suunnitelmasi kuulostavat varsin hyviltä :). Oletteko miettineet unelmien pöytänne teettämistä puusepällä, jos miellyttävää käytettyä ei löydy?

Vierailija (Ei varmistettu)

Alimmasta kuvasta tuli mieleen Jyväskylässä sijaitseva Wanha Veikko, joka hakee Euroopasta kalusteita. Minun tuttavani tilasi häneltä kalusteita. He ensin kuvailivat millaista etsivät ja tämän jälkeen myyjä haki vastaavia kalusteita. Päätöksen ostamisestakin sai tehdä vasta, kun tuotteen näki.

http://www.wanhaveikko.fi/?gclid=CLbnmJ3ag7MCFaN4cAodHloAiw

Kommentoi