table hunt

small-black-and-white-apartment-with-subway-tiles-living-space.jpg

004.jpg

marie-olsson-nylander-interior-design-10.jpg

 

TAAS mä tiedän että te osaatte jeesata mua. täällä on (kaiken muun helvetinmoisen kodinkoneiden ym. hamstrauksen lisäksi) käynnissä täydellisen keittiönpöydän metsästys. luoja on  v a i k e e t a.

haluaisin oikeastaan mieluiten alakuvan pöytää muistuttavan antiikkisen katseenvarastajapöydän rikkomaan uusien pintojen ja valkeuden linjaa. pöydän voisi jopa sutaista kiiltävän mustaksi jos oikein hurjistuisi. toisaalta myös ajatus kierrätetystä tiikkipöydästäkin on mielenpäällä – rehellinen ja rujo, ei siis mikään sileäksi sliipattu,  puu toisi mukavasti lämpöä.

millaisen pöydän Sinä hankkisit jos olisi ajankohtaista ? aivan varmana teillä on meikäläistä miellyttäviä ässiä hihassa tämänkin asian suhteen, joten paljastakaa ne. ja sassiiin 

tai tiedättekö jonkun, joka haluaisi luopua esimerkiksi antiikkisesta tammipöydästään ?

translation// need to find THE perfect dining table for our new home. didnt have a clue this is gonna b this hard..

 

koti sisustus
Kommentit (8)
  1. Alimmasta kuvasta tuli mieleen Jyväskylässä sijaitseva Wanha Veikko, joka hakee Euroopasta kalusteita. Minun tuttavani tilasi häneltä kalusteita. He ensin kuvailivat millaista etsivät ja tämän jälkeen myyjä haki vastaavia kalusteita. Päätöksen ostamisestakin sai tehdä vasta, kun tuotteen näki.

    http://www.wanhaveikko.fi/?gclid=CLbnmJ3ag7MCFaN4cAodHloAiw

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *