tärkeällä asialla

IMG_3055.JPG

 

olen aina ollut henkeen ja vereen eläinrakas – sellainen tunnevöyhkä, joka ulkomailla olisi viemässä jokaisen kulkukoiran kotiinsa. Chloen myötä sympatia kodittomia koiria kohtaan on nostanut toden teolla päätään, mistä syystä tahdon vinkata Rescueyhdistys Kulkurit ry:n #spayone sterilointikampanjasta kulkukoirakannan vähentämiseksi, ja kodittomien koirien elämänlaadun parantamiseksi.

Romaniassa syntyy vuosittain järjetön määrä uusia pentueita, jotka pääsääntöisesti hylätään kaduille oman onnensa nojaan.  Chloe kolmen sisaruksensa ja emänsä kanssa on yksi niistä onnekkaista pentueista, jotka saatiin ajoissa pelastettua koiratarhan suojiin – muutoin pentue olisi liittynyt osaksi Romanian kaduilla elävää koiralaumaa, joka varovastikin arvioiden pitää sisällään yli 2 miljoonaa kulkukoiraa.

sterilointi on ainoa eettisesti hyväksyttävä ja oikeasti tehokas tapa hallita kulkukoirapopulaatioita – minkä sterilointityön eteen Rescueyhdistys Kulkurit ry tekee jatkuvasti hartiavoimin töitä.  yhden narttukoiran on mahdollista tuottaa kuuden vuoden aikajänteellä jälkeläisineen 67 000 kulkukoiraa – yhdenkin narttukoiran sterilointi on näin ollen äärimäisen tärkeää.

Romaniassa koiran sterilointi maksaa 30 euroa, millä summalla pelastetaan tuhansia koiria. jos tahdot olla mukana tärkeässä eläinsuojelutyössä, voit lukea #spayone– kampanjasta lisätietoa Rescueyhdistys Kulkurit ry:n sivuilta tämän linkin kautta.

Chloen adoptoimalla, ja 30 euron tukisumman suorittamalla, olen pelastanut jo monta kurjaa eläinkohtaloa. ja se on käsittämättömän hienoa.

 

IMG_3053.JPG

IMG_2154-001.JPG

IMG_2164-001.JPG

muoti trendit
Kommentit (9)
 1. Ja viielä. Nyt kun mietin, niin ei ole pakko vastata tuohon viestiini 🙂 Riittää, jos se herätti jotain ajatuksia ja toivottavasti niitä jää joku miettimään. Itsellenikin ’eläinkysymys’ on nimittäin ollut pitkä ja monitahoinen tutkimusmatka niin yhteiskuntaan kuin itseen – niin ajattelin, että voi ihan hyvin myös jättää asiat pohdintaan (toiv. myös tutkia & lukea) ja palata vaikka myöhemmin asiaan.

 2. Kappas, muistin tämän tutkija Elisa Aaltolan kiinnostavia kirjoituksia sisältävän blogin, jonka tulin jakamaan myös edelliseen liittyen – ja sinne olikin ilmestynyt juuri koira-asiaa sivuava kirjoitus (en ehtinyt itse edes lukea vielä). Peace.
  Ps. Chloe on kaunis ja vaikuttaa valloittavalta. Tsemppiä kasvatukseen.

  http://hermithounds.com/

  1. Voi kiitos tästä linkkauksesta!
   Tämä blogi menee ehdottomasti seurantaan. Mahtavaa, kun joku kirjoittaa pelkkää asiaa hyvillä argumenteilla höystettynä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *