tee se itse pilarikoroke

A5146465-560C-479C-BB61-CF52D9A6498E-003.jpg

 

paljastin viikko takaperin instastoryssä suuren pilarihuijaukseni, mutta koska kyselyitä olohuoneen pilareista tulee edelleen, ajattelin jakaa tämän helpon vinkin kaikkien saataville. 

olohuoneen, sivupöydän tai korokkeen virkaa hoitavat, pilarit ovat oikeasti kevytsementtisiä ulkoruukkuja. hoksasin ensimmäisen pilariksi sopivan ulkoruukun Prisman puutarhamyymälän outletissa. suorakulmainen ruukku muuntui hetkessä kauniiksi pilariksi – se tarvitsi vain kääntää ylösalaisin, ja maalata muutamaan kertaan. ruukku on maalattu varmuudeksi ensin kertaalleen pohjamaalilla, minkä jälkeen vielä kolmesti samaan sävyyn kuin taloni seinät

suureksi harmiksi nuo Housen ruukut ovat ilmeisen loppu kaikkialta. nyt onnistuin tosin löytämään Jyväskylän Viherlandiasta pilariksi sopivia vastaavia ruukkuja – ainoa miinuspuoli näissä on melkoisen korkea hinta.

näppärä tekee puusta myös helposti kaksinverroin hienomman vastaavan, mutta tässä on vaivaton vaihtoehto niille, keitä ei ole kummoisilla puutyötaidoilla siunattu. 

 

 

1EC4DD36-0CAA-4E3F-BE39-FC6F4C91140B.jpg

 

koti sisustus
Kommentit (4)
  1. Aivan ihana koti sinulla!! Mitä materiaalia pilarin päällä oleva taso on? 🙂

    1. Taso on puristemarmorilaatta, joka sattui olemaan juuri oikean kokoinen 🙂

  2. Carl Hansen & Søn – Colonial chair. Suunnittelija Ole Wanscher 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *