thoughts

kuva(1).JPG

 

tulipa tässä mieleeni toverit, en ole aikoihin – ehkä koskaan – kysynyt toiveitanne.  joten olisiko aika pitää pieni kehityskeskustelu? lähinnä tahtoisin udella, olisiko teillä erityistoiveita blogin sisällön kehitykseen, palautetta jo julkaistusta sisällöstä tai kukaties jotain kysyttävää minulta ?

jos kaikki sujuu kuin vettä vaan, ja blogi on hyvä näin, niin se on sitten sillä siisti. mutta tarjoan tässä ainakin tilaisuuden tuoda toiveet julki.

ihanaa perjantaita helluset.

translation// feedback time – stage is yours. questions ? feedback?

muoti trendit sisustus
Kommentit (27)
 1. ISO KIITOS kaikille postaustoiveita kertoneille.

  tämän kyselyn tarkoitus oli hieman myös kuulostella teidän lukijoiden ajatuksia blogista, nyt kun aiemmin täysin ”muotiblogina” lanseerattu blogi onkin hieman laajentunut myös muille elämän osa-alueille – ja tämä on ilmeisesti ihan ok.

  eli jatketaan näin, ja vähän vielä monipuolisuutta postauksiin niin hyvä tulee 🙂 

   

 2. Ciao.
  Tämä on ollut joku pitkään lempiblogini; ihanan erilainen, omaperäinen ja tyylikäs. Juuri sellaisenaan kuin nyt. Mutta jos saa toivoa jotain niin komppaan edellistä että simppelit perusasut ja meikki/hiusjutut olisi kiva lisä.
  Ja heppatyttönä tietenkin olen kiinnostunut sun harrastuksesta 😉

  1. kiitos ihanasta viestistä 🙂 perusasujen suhteen lupaan skarpata ja Niilo- heppakin saatta kevään mittaan näkyä blogissa kerran jos toisenkin.

   Heppailun kuvaaminen vaan aiheuttaa kuvausteknisiä haasteita muuhun blogin sisältöön nähden, mutta eiköhän tämäkin saada hoidettua 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *