tonttimiljöö yläilmoista

IMG_5726-001.JPG

 

näihin maisemiin talomme alkaa kevään koittaessa nousta. joskaan ei aivan rantaviivan tuntumaan, vaan kuvaan taidokkaasti piilotetun X- merkin tienoille tuonne metsän siimekseen. 

talonpaikka on varsin korkealla, mistä yläilmoista avautuu laakeat näkymät järven ylitse – ja toiseen suuntaan taas näkyy mäntymetsää ja jylhää kalliota. 

muutama vuosi takaperin olisin varmasti kavahtanut ajatusta kaupungin sykkeestä poismuutolle. mutta nyt, ajatus siitä, että ovesta astutaan ulos luonnon syliin versus asvalttipihalle, on kerrassaan hykerryttävä. 

lisää kuvia tontista löytyy näiden linkkien takaa: tontilla tapahtuu / koti mäntyjen katveeseen  . muut taloprojektin postaukset löytyvät labelin talo/house alta. 

koti sisustus
Kommentit (2)
  1. Miten upea paikka! <3 Meilläkin alkaa ensi kesänä oman kodin rakentaminen, joten näitä aiheeseen liittyviä postauksia on todella kiva lukea 🙂 Ja sinulla on niin pettämätön maku, että täältä saa varmasti hyviä ideoita ja vinkkejä omaan projektiin!

    1. Kiitos! Kyllä näitä rakennusjuttuja on kiva puida toisten samassa tilanteessa olevian kanssa – itse kun ei aina osaa ottaa kaikkia vaihtoehtoja huomioon.  Kiva tietää, että talopostaukset kiinnostavat, koska niitä tulee takuulla P A L J O N. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *