uusi hiusväri kotosalla

img_8476_0.jpg

IMG_8457.JPG

IMG_8465.JPG

 

kaupallinen kampanja, yhteistyössä L´Oréal Paris

värjäysprojekti on taputeltu, ja uusi tukkani on todella kiva – ja sävyn valinta onnistui nappiin aivan kuten uumoilinkin.

lyhykäisyydesään koko värjäyspuuhaan meni noin tunti aikaa levityksineen ja vaikutusaikoineen. väriaine ja kehitysemulsio sekoittui helposti uudenlaisessa kaksiosaisessa levityspullossa, jossa värin pystyi sekoittamaan kätevän sekoitustikun avulla. lopuksi korkkiosa kiinni, ja vielä tehokas ravistelu ennen levitystä, ja väri oli valmis käytettäväksi.

erityisesti Prodigy- väri saa kehuja hyvin miedosta tuoksustaan, sekä väriaineen hyvästä, valumattomasta koostumuksesta.

värjäsin hiukseni hyväksi havaitsemallani tavalla siten, että levitin värin ensiksi vain hiusten tyveen noin 5 cm matkalle ja kampasin hiukset kevyesti – näin väriä levittyy vain hieman koko pituudelle.  lisäsin väriä vielä hiusten koko pituudelle muutaman minuutin ennen pesua  – näin pystyn varmistamaan hiuksiin koko mitalta yhtenevän sävyn, säästäen kuitenkin jo entuudestaan värjättyä hiusta, joka ottaa väriä vastaan helpommin kuin tyvestä kasvava käsittelemätön hius.

ennen ja jälkeen kuvat näyttävät hienosti värjäystuloksen – lopputulos on luonnollinen ja itse olen hyvin tyytyväinen.

AVPageView 16.4.2015 152147-002.jpg

PicMonkey Collage.jpg

AVPageView 17.4.2015 83606.jpg

IMG_8459.JPG

IMG_8480-001.JPG

IMG_8456.JPG

IMG_8458.JPG

IMG_8454.JPG

kauneus hiukset trendit
Kommentit (4)
  1. Wau, toistaiseksi en ole ikinä kuullut että tukkaväristä saisi virtsiksen?! Ymmärtääkseni sen saa oman elimistön bakteereista joten on vaikea uskoa että tukkavärillä on asian kanssa mitään yhteyttä. Hmmm.

    Hyvännäköinen tukka! Itse liputan kovasti markettivärien puolesta, vaikkakin näiden kanssa saa olla tarkkana. Vaalentelen omaa maantiensävyistä tyveäni L’orealin Recital Preferencen Les Blondissimes – sarjan värillä 03 (vaaleista vaalein tuhka) josta löytyy reipas harppaus tuhkan suuntaan, oikein erinomainen väri. Kurkkaa blogini puolelta jos kiinnostaa, sieltä löytyy uunituoretta postausta ennen ja jälkeen matskulla tuosta väristä. Sitten taas on noita hutejakin blondausvärien joukossa, jopa samalla merkillä. Kaikennäköisiä värejä on kokeilu ja tämä on paras löytämäni. Eli saa olla tarkkana siellä värihyllyillä!

     

  2. totuuden torvi
    17.4.2015, 11:22

    odotan vaan sitä aikaa jolloin muistellaan taaksepäin hurjaa 2000-lukua kun hiusvärejä sai ostaa kuka tahansa kaupasta ja käyttää miten halusi. ihan sama juttu kuin kotisolariumeilla aikoinaan. muutama tutkimus vielä niin ne kielletään kokonaan, elleivät nämä kosmetiikkajätit sitten ennätä torpedoimaan totuutta jollain konstilla. mutta juu, nätit hiukset ja kuvat on kyllä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *