uusiksi menee silloin tällöin

lainahöyhenissä

 

tältä se näyttää, kun kuvataan kotijuttuja. 

ei tosin aina, suureksi osaksi aikaa asiat ja tavarat ovat niin kuin ovat. toisinaan taas, saan ajatuksen kokeilla jotain uutta, ja hetken kaikki on sikin sokin. 

tämä olohuoneen ympärimylläys, sai aikaan sen, että siirsin saarnihyllyisen Vittsjö- hyllykön pois tykkänään. tilalle saapui shalasta Akarin paperivalaisin, ja entistä enemmän viherkasveja. tahdon pyhittää olohuoneen väljyydelle. 

olohuone suurine ikkuinoineen on oma edenini, missä energia kiertää, eikä katse oikeastaan tarraa mihinkään.

pidän siitä. 

 

ps. huvittaa, miten Chloe on jokaisessa kuvassa kuin paikoilleen aseteltuna. totuus on, että oikeasti teemme kaiken kaksin. hän on siellä, missä minä - ja varmaksi en voi sanoa, mutta tuntuu, kuin hän tykkäisi poseerata. instastoryseuraajat (@TiiuPiret) varmasti allekirjoittavat tämän seikan. 

 

 

Kommentit

Minttara (Ei varmistettu)

Mitä materiaalia ja miltä valmistajalta tämä sinun lattiasi olikaan?

Piret
lainahöyhenissä

Lattia on Timberwisen saarniparketti :) 

Tämän linkin takaa löytyy talon materiaalit

Ihmettelen (Ei varmistettu)

Nättejä kuvia, mutta miksi ihmeessä niissä näkyy olevan korallia? Korallit ovat kuitenkin rahoitettuja, eikä niitä saa kerätä saati kuljettaa yhtään mihinkään... Pitäisikö arvottaa kokonaisten ekosysteemien säilyminen kauniiden asetelmien ylle?

Piret
lainahöyhenissä

Kuvissa on koralleja,  olet oikeassa. Tiedän varsin, että ovat rauhoitettuja, ja niiden myyminen, hankkiminen ja välittäminen on nykyisin ehdottoman kiellettyä ja laitonta. 

Omani on hankittu vanhan maailmanmatkaajan kuolinpesän irtaimistosta, jotka hän oli matkoiltaan kerännyt vuosia vuosia sitten. Hienoa että huomautit asiasta, koska ekosysteemin säilyminen on toki kaikkein suurin prioriteetti. 

2avlt5 (Ei varmistettu) https://2avlt5.blogspot.com

Heippa, mulla on postauksen aiheeseen liittymätön kysymys liittyen tähän kauniiseen Selected Femmen mekkoon http://www.lily.fi/blogit/lainahoyhenissa/lempivaate-0

Millainen mitoitus mekossa mahtaa olla hartiaseudulla? Olen vajaa 170cm pitkä ja suhteellisen hoikka, mutta hartiat ja hauikset löytyy, kiitos ahkeralle treenaamiselle. Muistelisin että olet joskus puhunut itsekin omistavasi runsaamman hartiaseudun. Olen nyt tilaamassa kyseistä mekkoa netistä, sillä mahdollisuutta sovittamiseen ei ole. Mietin S ja M kokojen välillä, sillä mikään ei ole inhottavampaa kuin kaunis vaate, joka istuu huonosti hartia-rinta seudulla.

Piret
lainahöyhenissä

Hmm minä olen 162 lyhyt :) ja en muista mikä koko minulla mekosta on - mitä luultavimmin S. Antamillasi tiedoilla ottaisin ehkä M koon ? Itse suosin normaalistikin ehkä muiden mieleen isokokoisia vaatteita mitoilleni, mutta en voi sietää sitä että vaate kinnaa mistään.

Ja onnea uudesta lempimekosta! Tuo vaate on ihana ihana ihana. 

 

2avlt5 (Ei varmistettu) https://2avlt5.blogspot.com

Kiitos nopeasta vastauksesta! Olen samaa mieltä, mielummin ehkä vähän reilun kokoinen vaate kuin vähääkään liian pieni :-) Taidanpa laittaa M-koon tilaukseen, kiitos vielä kerran!

Kommentoi