uusiksi menee silloin tällöin

B018EA8B-F0D6-4B2B-9B7F-C927E896BD9C (1)-001.jpg

 

tältä se näyttää, kun kuvataan kotijuttuja. 

ei tosin aina, suureksi osaksi aikaa asiat ja tavarat ovat niin kuin ovat. toisinaan taas, saan ajatuksen kokeilla jotain uutta, ja hetken kaikki on sikin sokin. 

tämä olohuoneen ympärimylläys, sai aikaan sen, että siirsin saarnihyllyisen Vittsjö- hyllykön pois tykkänään. tilalle saapui shalasta Akarin paperivalaisin, ja entistä enemmän viherkasveja. tahdon pyhittää olohuoneen väljyydelle. 

olohuone suurine ikkuinoineen on oma edenini, missä energia kiertää, eikä katse oikeastaan tarraa mihinkään.

pidän siitä. 

 

ps. huvittaa, miten Chloe on jokaisessa kuvassa kuin paikoilleen aseteltuna. totuus on, että oikeasti teemme kaiken kaksin. hän on siellä, missä minä – ja varmaksi en voi sanoa, mutta tuntuu, kuin hän tykkäisi poseerata. instastoryseuraajat (@TiiuPiret) varmasti allekirjoittavat tämän seikan. 

 

 

6AA42B35-995C-4458-99FD-008.jpg

82125E24-68C0-49A3-BB57-F6167435A508-001.jpg

koti sisustus
Kommentit (7)
 1. Heippa, mulla on postauksen aiheeseen liittymätön kysymys liittyen tähän kauniiseen Selected Femmen mekkoon http://www.lily.fi/blogit/lainahoyhenissa/lempivaate-0

  Millainen mitoitus mekossa mahtaa olla hartiaseudulla? Olen vajaa 170cm pitkä ja suhteellisen hoikka, mutta hartiat ja hauikset löytyy, kiitos ahkeralle treenaamiselle. Muistelisin että olet joskus puhunut itsekin omistavasi runsaamman hartiaseudun. Olen nyt tilaamassa kyseistä mekkoa netistä, sillä mahdollisuutta sovittamiseen ei ole. Mietin S ja M kokojen välillä, sillä mikään ei ole inhottavampaa kuin kaunis vaate, joka istuu huonosti hartia-rinta seudulla.

  1. Hmm minä olen 162 lyhyt 🙂 ja en muista mikä koko minulla mekosta on – mitä luultavimmin S. Antamillasi tiedoilla ottaisin ehkä M koon ? Itse suosin normaalistikin ehkä muiden mieleen isokokoisia vaatteita mitoilleni, mutta en voi sietää sitä että vaate kinnaa mistään.

   Ja onnea uudesta lempimekosta! Tuo vaate on ihana ihana ihana. 

    

   1. Kiitos nopeasta vastauksesta! Olen samaa mieltä, mielummin ehkä vähän reilun kokoinen vaate kuin vähääkään liian pieni 🙂 Taidanpa laittaa M-koon tilaukseen, kiitos vielä kerran!

 2. Nättejä kuvia, mutta miksi ihmeessä niissä näkyy olevan korallia? Korallit ovat kuitenkin rahoitettuja, eikä niitä saa kerätä saati kuljettaa yhtään mihinkään… Pitäisikö arvottaa kokonaisten ekosysteemien säilyminen kauniiden asetelmien ylle?

  1. Kuvissa on koralleja,  olet oikeassa. Tiedän varsin, että ovat rauhoitettuja, ja niiden myyminen, hankkiminen ja välittäminen on nykyisin ehdottoman kiellettyä ja laitonta. 

   Omani on hankittu vanhan maailmanmatkaajan kuolinpesän irtaimistosta, jotka hän oli matkoiltaan kerännyt vuosia vuosia sitten. Hienoa että huomautit asiasta, koska ekosysteemin säilyminen on toki kaikkein suurin prioriteetti. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *